Κέρδισε και πλησίασε «απειλητικά» την Κηφισιά ο Απόλλων Σμύρνης

ΑΕΚ Β - Απόλλων Σμύρνης

i

©intime

Κέρδισε και πλησίασε «απειλητικά» την Κηφισιά ο Απόλλων Σμύρνης

Δημήτρης Χούπης 15:42 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 25.03.2023

Ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με το «διπλό» από το Σεραφείδειο, κερδίζοντας την ΑΕΚ Β΄ 2-0 και πλησίασε κι άλλο την κορυφή.

Ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με το «διπλό» από το Σεραφείδειο, αφού κέρδισε την ΑΕΚ Β' με 2-0 για την 16η αγωνιστική της Super League 2. Με αυτή τη νίκη η «ελαφρά ταξιαρχία» πλησίασε κι άλλο την κορυφή, όπου βρίσκεται η Κηφισιά. 

Το σκορ για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη το άνοιξε ο Παναγιώτης Μωραΐτης στο 15' και στο 47' ο Καρίμ διπλασίασε τα τέρματα για τον Απόλλωνα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί αγωνιστική της «ελαφράς ταξιαρχίας» χωρίς ήττα, από την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η τελευταία ήττα ήταν από την Καλαμάτα με 0-2 στις 18/12. Έκτοτε μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. 

Έτσι ο Απόλλωνας έχει ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, πέρασε την Καλλιθέα που έχει 33 και πλησίασε την Κηφισιά που βρίσκεται στην κορυφή με 37 πόντους. Αντίθετα η Ένωση έχασε για έβδομη φορά στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Η τελευταία επικράτησή της ήταν στις 12 Δεκεμβρίου, όταν είχε νικήσει την Προοδευτική με 3-0. Κάπως έτσι βρίσκεται στην εντέκατη θέση με δώδεκα βαθμούς.