Δεν προλαβαίνει Τούμπα ο Άμραμπατ, επιστρέφει απόψε ο Χατζισαφί

Άμραμπατ

i

Άμραμπατ/ ©Intime

Δεν προλαβαίνει Τούμπα ο Άμραμπατ, επιστρέφει απόψε ο Χατζισαφί

Κώστας Τσίλης 14:47 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 08.02.2024

Ο Άμραμπατ δεν μπήκε ούτε και σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ και πλέον είναι απίθανο να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ - Απόψε στην Αθήνα ο Χατζισαφί.

Έτσι κι αλλιώς από την αρχή της εβδομάδας φαινόταν πως οι πιθανότητες να προλάβει ο Νορντιν Άμραμπατ το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήταν ελάχιστες.   

Από την στιγμή όμως που ο Μαροκινός δεν μπήκε ούτε και σήμερα στην προπόνηση, «πέταξαν» και οι τελευταίες ελπίδες να τεθεί εγκαίρως στην διάθεση του Αλμέιδα. Άλλωστε το πιθανότερο είναι πως ο Άμραμπατ ούτε και αύριο θα μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς στα Σπατα. 

Ως εκ τούτου ήδη ο Αλμέιδα καταστρώνει το αγωνιστικό πλάνο για το ματς της Τούμπας, χωρίς να υπολογίσει τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Αντίθετα αυξημένες είναι οι πιθανότητες, να μπει στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη, ο Εχσάν Χατζισαφί.  

Ο Ιρανός μπακ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του, αναμένεται αργά το βραδύ απόψε στην Αθήνα. Αυτό σημαίνει πως ο Χατζισαφί θα βρίσκεται αύριο το πρωί κανονικά στα Σπάτα για να πάρει μέρος στην προπόνηση. 

Ο Αλμέιδα, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sportal.gr, θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα και θα κρίνει αν μπορεί να υπολογίζει τον Ιρανό μπακ για την αγωνιστική εξίσωση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.