Δεν προλαβαίνουν ούτε Άρη οι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, δεν προπονήθηκαν Άμραμπατ και Μουκουντί

Δεν προλαβαίνουν ούτε Άρη οι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, δεν προπονήθηκαν Άμραμπατ και Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 14:49 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 18.04.2024

«Κλειδώνει» όπως φαίνεται η απουσία του Γκαρσία και του Στάνκοβιτς και από το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, ενώ εκτός προπόνησης έμειναν ξανά Μουκουντί και Άμραμπατ

Η προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα, πάντα δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα αγωνιστικά δεδομένα, όταν υπάρχει ματς πρωταθλήματος την Κυριακή. Όμως η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, αφενός έδωσε ένα πιο καθαρό τοπίο για Λιβάι Γκαρσία και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αλλά άφησε και εκκρεμότητες με τον Αρολντ Μουκουντί και τον Νορντίν Άμραμπατ.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και ο Αυστριακός τερματοφύλακας, δεν μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και κανονικό πρόγραμμα, ούτε και στη σημερινή δουλειά. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως εκτός μεγάλης ανατροπής, θα χρειαστεί να απουσιάσουν και από το παιχνίδι της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη. Και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι στο Sportal: «Ο Αλμέιδα είναι αρχηγός και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τα έχει αλλάξει όλα»
SPORTAL ORIGINALS

13:12 - 18.04.2024

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι στο Sportal: «Ο Αλμέιδα είναι αρχηγός και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τα έχει αλλάξει όλα»

Με αφορμή τα γενέθλια των 100χρόνων της ΑΕΚ, ο αρχηγός Ντάμιαν Σιμάνσκι μιλάει αποκλειστικά στο Sportal.gr και δίνει το στίγμα για το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας

Αυτό δηλαδή που θα φανεί τις επόμενες μέρες και στις επόμενες προπονήσεις, είναι αν είτε ο Γκαρσία, είτε ο Στάνκοβιτς, είτε και οι δυο μαζί, έχουν κάποιες ελπίδες να προλάβουν να είναι εγκαίρως έτοιμοι, για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι στενά τα χρονικά περιθώρια, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Όσον αφορά τον Μουκουντί και τον Άμραμπατ, αμφότεροι έμειναν και σήμερα εκτός προπόνησης στα Σπάτα, χωρίς αυτό να σημαίνει αυτομάτως, που θα μείνουν και εκτός από το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Ο Μαροκινός ακολουθεί ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Και ενδεχομένως από αύριο κιόλας να είναι σε θέση να φορτσάρει. Αλλά είναι άγνωστο αν ο Αλμέιδα θα επιλέξει να τον προφυλάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι, για να είναι στο 100% με τον Παναθηναϊκό.

Περίπου κάτι αντίστοιχο με τον Άμραμπατ, ισχύει και με τον Μουκουντί. Παρόλο που το ζήτημα με τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό, είναι κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Όμως επειδή δεν μοιάζει να πρόκειται για κάτι σοβαρό, το πιθανότερο είναι πως το ζήτημα που θα τεθεί στον Αλμέιδα, είναι αν θα προφυλάξει ή όχι τον Μουκουντί στο κυριακάτικο παιχνίδι. Κάτι που φυσικά θα αποφασίσει ίσως και στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.