Δεν υπάρχουν φέτος καλοκαιρινές διακοπές για τον Αραούχο
i

Σέρχιο Αραούχο/intime

Δεν υπάρχουν φέτος καλοκαιρινές διακοπές για τον Αραούχο

Κώστας Τσίλης 20:38 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 12.06.2023

Καθημερινή σκληρή δουλειά και ούτε μέρα για διακοπές, προβλέπει το πρόγραμμα του αρχηγού της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι

Προφανώς ο Σέρχιο Αραούχο, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, θα ήθελε πάρει χρόνο για να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί, μετά από μια τόσο έντονη και απαιτητική σεζόν που πέρασε. Όμως η αλήθεια είναι πως για τον αρχηγό της ΑΕΚ υπάρχει ένας ακόμα πιο μεγαλύτερος στόχος, από τις σίγουρα χρήσιμες καλοκαιρινές διακοπές. Είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση. 

Στον βωμό αυτού του στόχου, ο Αραούχο έχει θυσιάσει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου στον Βόλο, στον οποίο ήταν παρών και δίπλα στους συμπαίκτες του, επέστρεψε στην Ισπανία. Και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα με σκληρή καθημερινή δουλειά, με την προσωπική του γυμνάστρια.  Πρόγραμμα το οποίο θα συνεχίσει χωρίς σταματημό. 

Ο Αραούχο αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα Σπάτα. Και αναμένεται να αποφασιστεί αν ο Αργεντινός επιθετικός θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία και θα συνεχίσει εκεί το ειδικό ατομικό του πρόγραμμα ή θα μείνει στην Ελλάδα ή ενδεχομένως θα επιστρέψει στην Ισπανία. 

Είναι πάγια τακτική του Ματίας Αλμέιδα, να θέλει να έχει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας όλους τους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και αυτούς που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και όχι το κανονικό μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Και ο λόγος έχει να κάνει με τους δεσμούς συνοχής του γκρουπ, με την καθημερινή συνύπαρξη επί 24ώρου βάσεως. 

Ωστόσο αυτό μόνο ισχύει στην περίπτωση που το πρόγραμμα ατομικής δουλειάς που πρέπει να ακολουθήσει ένας ποδοσφαιριστής, είναι εφικτό να το συνεχίσει στο προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας. Αυτή είναι ουσιαστικά και η προϋπόθεση για να ακολουθήσει ο Αραούχο την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κάτι που θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα.