ΑΕΚ: «Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα μέτρα για να ανοίξουν τα γήπεδα»

OPAP Arena

i

© Intime

ΑΕΚ: «Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα μέτρα για να ανοίξουν τα γήπεδα»

Κώστας Τσίλης 14:13 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 01.02.2024

Στην ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν σε όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας.

Είναι αλήθεια πως αυτό που η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα, ήταν πως ήδη βρισκόταν σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας για να ανταποκριθεί στα μέτρα που συζητιόντουσαν ως απαραίτητα. 

Πλέον υπάρχει από την πλευρά του αρμόδιου υπουργού και σχετικό πλαίσιο νόμου μέσα στο οποίο θα ανοίξουν και πάλι οι κερκίδες για τον κόσμο. Αυτό λοιπόν που τονίζουν και σήμερα στην ΑΕΚ, είναι η ετοιμότητα να ανταποκριθούν σε όλα τα μέτρα.

«Είμαστε η ομάδα που βρίσκεται ίσως στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας απ όλες» τόνιζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, επισημαίνοντας πως θα χρειαστούν μόνο κάποιες διορθώσεις στις κάμερες που φυσικά ήδη υπάρχουν. Αυτό που επεσήμαναν από την ΑΕΚ είναι πως «θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για να μην υπάρξουν ξανά φαινόμενα βίας. Και άλλωστε πάνω σε αυτή την υλικοτεχνική βάση έγινε και η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια».