Έρχονται συλλεκτικές φανέλες του Θωμά Μαύρου

Έρχονται συλλεκτικές φανέλες του Θωμά Μαύρου

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:41 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 02.01.2024

Την Κυριακή (7/1) στην μπουτίκ της ΑΕΚ στην «Opap Arena» θα παρουσιαστεί μία ολόκληρη σειρά ρούχων που σχεδιάστηκε προς τιμήν του Θωμά Μαύρου.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως την Κυριακή (07/01), στην μπουτίκ του συλλόγου στην «OPAP Arena», θα διεξαχθεί μία εκδήλωση, αφιερωμένη στον Θωμά Μαύρο. Επίσης θα παρουσιαστούν δύο συλλεκτικές φανέλες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, αλλά και ρούχα που θα είναι διαθέσιμα για το κοινό. 

Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ:  

«Ένα μεσημέρι παρέα με τον Θωμά Μαύρο θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν οι φίλοι της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA στην πλατεία του Αετού, όπου θα παρουσιαστούν και θα είναι διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ των δεκαετιών ’70 και ’80, καθώς και όλη η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του! 

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους. 

Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος περιμένει τους φίλους της ΑΕΚ όλων των ηλικιών, τους μεγαλύτερους για να θυμηθούν μαζί τις στιγμές της δόξας του και τους νεαρότερους για να διδαχθούν το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο».