ΑΕΚ: «Ευχαριστούμε τον κ. Γεραπετρίτη και τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα »

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

ΑΕΚ: «Ευχαριστούμε τον κ. Γεραπετρίτη και τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα »

Sportal newsroom 14:53 - 20.09.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη, αλλά και τους επιτετραμμένους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους για το ομαλό ταξίδι.

Η ΑΕΚ θα ριχτεί στην μάχη των ομίλων του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (21/09, 22:0) αντιμετωπίζοντας την Μπράιτον στην Αγγλία, με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Το πρωί της Τετάρτης (20/09) η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναχώρησε για Αγγλία και η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, που συνέδραμε στην ομαλή μετάβαση όλων των μελών της αποστολής στην Αγγλία. 

Οπως επίσης, οι άνθρωποι της Ένωσης δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους επιτετραμμένους της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιώργο Γεραπετρίτη για την ευαισθησία που επέδειξε και τη βοήθεια που παρείχε σε κάποια θέματα σχετικά με την ομαλή μετάβαση όλων των μελών της αποστολής της ΑΕΚ στην Αγγλία για τον αυριανό αγώνα του UEFA EUROPA LEAGUE με την Μπράιτον. Ευχαριστούμε επίσης τους επιτετραμμένους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους», έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους στα social media οι «κιτρινόμαυροι».