Φορτσάρει ο Αραούχο, ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα και μετράει αντίστροφα (vid)

Σέρχιο Αραούχο

i

©intime

Φορτσάρει ο Αραούχο, ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα και μετράει αντίστροφα (vid)

Κώστας Τόπας 14:23 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 21.07.2023

Αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή μετράει πλέον ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ξεκίνησε πλέον ασκήσεις με μπάλα.

Ο Αργεντινός επιθετικός μετά την επέμβαση που έκανε αμέσως μετά το Πάσχα, έπρεπε να παραμείνει στην Ισπανία προκειμένου να ακολουθήσει το πρώτο κύκλο της αποθεραπείας. Πλέον, αφού ολοκλήρωσε τις θεραπείες που έκανε στην Ισπανία, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

Ο Σέρχιο Αραούχο προπονείται και σήμερα (21/07) από νωρίς στα Σπάτα προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα, το οποίο ακολουθεί για την σταδιακή επανένταξή του στους αγωνιστικούς ρυθμούς. Οπως φαίνεται μάλιστα σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, ο 31χρονος Αργεντινός ξεκίνησε και τις ασκήσεις με μπάλα.

 Βέβαια, μπροστά του ο «Τσίνο» έχει δουλειά ακόμα μέχρι να φτάσει στα επίπεδα ετοιμότητας που πρέπει αλλά όλα δείχνουν πως θα μπει σε φουλ ρυθμούς τον Σεπτέμβρη.

Μπήκε ξανά ο Μουκουντί

Από εκεί και πέρα ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος ταλαιπωρούνταν τις τελευταίες ημέρες από γαστρεντερίτιδα, επέστρεψε σήμερα (21/07) επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα. Όσον αφορά το φιλικό κόντρα στον Βόλο η συμμετοχή του δεν θεωρείται βέβαιη, με τον Ματίας Αλμέιδα  να μην έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση. Τέλος, στις προπονήσεις κανονικά έχει επιστρέψει κανονικά ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος.

Τα δεδομένα για το 60-40 της ΑΕΚ με την Μπεϊτάρ, στο συμβόλαιο του Γκαρσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:05 - 21.07.2023

Τα δεδομένα για το 60-40 της ΑΕΚ με την Μπεϊτάρ, στο συμβόλαιο του Γκαρσία

Το Sportal.gr επιχειρεί να αποσαφηνίσει το περίπλοκο καθεστώς ιδιοκτησίας του Γκαρσία και το 60-40 με την Μπεϊτάρ, που παίζει κομβικό ρόλο για τις αποφάσεις που θα πάρει η ΑΕΚ για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Εντός της επόμενης εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και ο Πέτρος Μάνταλος ενώ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς συνεχίζει το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί και όλα συνηγορούν ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμος.