Ο Αλμέιδα περιμένει τον Τσούμπερ και αγωνιά για τον Γκαρσία
i

© Intime

Ο Αλμέιδα περιμένει τον Τσούμπερ και αγωνιά για τον Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 11:16 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 16.10.2023

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό και ο Αλμέιδα περιμένει να δει τον Τσούμπερ ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων αλλά και μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του Γκαρσία

Σίγουρα η εντολή που θα είχαν πάρει οι παίκτες της ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα γι αυτό το διήμερο ρεπό μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα ήταν να το απολαύσουν γιατί θα αργήσουν να το... ξαναδούν. Στην επόμενη διακοπή μέσα στον Νοέμβρη θα υπάρξει ξανά έστω και μια ημέρα ξεκούρασης και μέχρι τότε υπάρχει ξανά από την προσεχή Κυριακή πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Αλμέιδα περιμένει ξανά σήμερα τους παίκτες του στα Σπάτα για προπόνηση και έχει δυο σημαντικές εκκρεμότητες. 

Η πρώτη είναι με τον Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός πήγαινε πολύ καλά ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα. Και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως πιθανότατα σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που θα σημαίνει πως θα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα ακόμα και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα. Εξάλλου αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα προλάβει να βάλει στα πόδια του προπονήσεις σχεδόν μιας εβδομάδας, σε φουλ ρυθμούς. 

Όσο για την δεύτερη εκκρεμότητα, αυτή αφορά τον Γκαρσία και πιθανότατα δεν θα κλείσει καν σήμερα. Ο Αλμέιδα μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, περιμένει να έχει μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα, για την πορεία της αποθεραπείας του Λιβάι. Και κυρίως για το πότε θα μπορεί με μηδενικό ρίσκο να ανεβάσει ξανά στροφές και για αρχή να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων στα Σπάτα. Κάτι που θα αποτελέσει σημαντικό βήμα και επί της ουσίας οδηγό, για την επιστροφή του Γκαρσία και στην αγωνιστική δράση.