Η ένταση στις προπονήσεις και οι σκληρές μάχες: Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Προετοιμασία ΑΕΚ

i

© Sportal

Η ένταση στις προπονήσεις και οι σκληρές μάχες: Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Sportal newsroom 13:57 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 11.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από τις 26 Ιουνίου στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας εκεί που μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία της ΑΕΚ. 

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Κώστας Τσίλης, βρίσκεται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Μπουργκ-Χαάμστεντε έχει μπει πλέον στην τελική του ευθείας, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς και εντάσεις τις προπονήσεις, αλλά με το ηθικό τους να παραμένει… ακμαίο.

Η σημερινή (11/07) προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» διεξήχθη σε υψηλή ένταση, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να δίνουν σκληρές μάχες στα παιχνίδια ένας εναντίον ενός και να επικρατεί ένας χαμός, ένας καλός χαμός για τη μάχη... της μπάλας!