Η εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα πήρε όλα τα φλας πάνω της στο γλέντι της ΑΕΚ (vid,gallery)

Κάβουρα - Τζαβέλλας

i

Κάβουρα - Τζαβέλλας/ ©Intime

Η εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα πήρε όλα τα φλας πάνω της στο γλέντι της ΑΕΚ (vid,gallery)

Sportal newsroom 09:46 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 15.05.2023

Στο πλευρό του Γιώργου Τζαβέλλα στο γλέντι της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν η εντυπωσιακή σύντροφος του, Βίκυ Κάβουρα.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της το βράδυ της Κυριακής 14/5 και το γιόρτασε για πρώτη φορά στην κατάμεστη «Αγία Σοφια - OPAP Arena».

Μετά τον αγώνα της ΑΕΚ και την ανάδειξη της ως πρωταθλήτρια Ελλάδος, η Βίκυ Κάβουρα συνάντησε τον αγαπημένο της και έβγαλαν φωτογραφία με το μετάλλιο του Τζαβέλλα. Στο Instagram story έγραψε «Πρωταθλητής μου».

/printscreen

Φυσικά η γνωστή ηθοποιός ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της και στο γλέντι της ΑΕΚ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, τραβώντας όλα τα φλας πάνω της. 

To γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έχοντας την κούπα του πρωταθλητή μαζί, όλοι ζούσαν σε ένα δικό τους... σύμπαν. Τραγούδια, συνθήματα, χοροί απ' όλους, φωνές, συγκίνηση. Ένα ατελείωτο πάρτι που κράτησε μέχρι το πρωί. Και θα κρατήσει ακόμα, μέχρι τουλάχιστον ο Αλμέιδα να τους... μαντρώσει ενόψει τελικού Κυπέλλου.

Εκεί που επικράτησε πραγματικό πανδαιμόνιο ήταν όταν από τα ηχεία του μαγαζιού άρχισε να παίζει το «Freem from desire». Ένα τραγούδι που οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν μετατρέψει σε σύνθημα και το φωνάζουν συνεχώς στην «Opap Arena». Οι παίκτες ανέβηκαν στην πίστα και άρχισαν να... κοπανιούνται υπό τους ήχους του τραγουδιού, το ίδιο και ο Αλμέιδα, με τον κόσμο να τραγουδάει και το μαγαζί να σηκώνεται στον... αέρα.