«Η Νασιονάλ θέλει τον Αλμέιδα για τον πάγκο της αλλά ο Αργεντινός δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει την ΑΕΚ»

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

«Η Νασιονάλ θέλει τον Αλμέιδα για τον πάγκο της αλλά ο Αργεντινός δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει την ΑΕΚ»

Sportal newsroom 08:35 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 11.10.2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κολομβία, η Νασιονάλ εξετάζει την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα για τον πάγκο της τον Δεκέμβριο.

Ο Ματίας Αλμέιδα κατάφερε πέρυσι στην πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Φέτος, η Ένωση τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρώπη, μετρώντας μία νίκη απέναντι στη Μπράιτον και μία ισοπαλία κόντρα στον Άγιαξ. 

Το έργο του «Πελάδο» στην Ένωση, δεν έχει περάσει απαρατήρητο στη Λατινική Αμερική, εκεί άλλωστε που ήδη είχε καλό όνομα από τις θητείες του στη Ρίβερ Πλέιτ και την Τσίβας

Δημοσίευμα από την Κολομβία και συγκεκριμένα η εφημερίδα «El Colombiano» αναφέρει ότι ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, βρίσκεται στη λίστα των προπονητών που εξετάζει η Νασιονάλ για τον Δεκέμβριο. Αναφορά γίνεται στα επιτεύγματά του με την ΑΕΚ, αλλά αγνοούν το γεγονός ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2028 με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

«Ο Αλμέιδα δυναμώνει και εξελίσσεται συνεχώς, με τη Νασιονάλ να τον έχει ως έναν από τους βασικούς στόχους για τον πάγκο της», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα, το οποίο όμως στη συνέχεια τονίζει: «Ο Ματίας Αλμέιδα, ένας Αργεντινός που αναδείχθηκε στη Ρίβερ και που σήμερα διευθύνει ομάδα στην Ελλάδα, είναι μία από τις επιλογές της Νασιονάλ για τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό όνομα και δεν υπάρχει νόημα ένας προπονητής που βρίσκεται στην ΑΕΚ, μία από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, να έρθει στη Νασιονάλ που βρίσκεται σε διοικητική και οικονομική κρίση. Ισως αυτή είναι μια στρατηγική της διοίκηση της Νασιονάλ για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο»΄.