ΑΕΚ: «Κανείς να μην προσεγγίσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»
i

ΑΕΚ, κόσμος/©intime

ΑΕΚ: «Κανείς να μην προσεγγίσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Κώστας Τσίλης 18:20 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 10.03.2023

Οδηγίες και επισημάνσεις της ΑΕΚ προς τον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει να μπει στο γήπεδο στο κυριακάτικο ντέρμπι χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα

Στην ΑΕΚ έχουν δώσει τεράστιο βάρος, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που δεν θα πέφτει ούτε… καρφίτσα στις εξέδρες της Opap Arena. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ένα ακόμα sold out και κατόπιν έδωσε και οδηγίες για να μπορέσει ο κόσμος να μπει στις εξέδρες χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Τονίζοντας πως ουδείς θα πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς να έχει εισιτήριο.

«Όπως είναι ήδη γνωστό, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (12/3, 19.00) υπάρχει ένα ακόμη sold out στο Σπίτι Μας, στην OPAP ARENA.

Οι πόρτες των θυρών της OPAP ARENA θα ανοίξουν στις 16.00, τρεις ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης. Δεδομένου πως υπάρχει sold out, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να φροντίσετε για την όσο το δυνατό νωρίτερη προσέλευση σας στο γήπεδο. Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει όλους να ζήσουμε την εμπειρία μιας ακόμη μεγάλης βραδιάς στο γήπεδο μας στον απόλυτο βαθμό, χωρίς περιττή ταλαιπωρία για οποιονδήποτε.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία επίσης να μην επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο κανένας χωρίς εισιτήριο. Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια και το να έρθεις στο γήπεδο χωρίς «μαγικό χαρτάκι» σημαίνει μόνο προβλήματα για σένα και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.

Πολύ μεγάλη προσοχή και για το ζήτημα των κατόχων εισιτηρίων που φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχουν εισιτήρια. Κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να περάσει εντός της OPAP ARENA. Είναι ένα ζήτημα που ήδη έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε προηγούμενα ματς κι έχει οδηγήσει σε αχρείαστη ταλαιπωρία και εντάσεις στις εισόδους των θυρών. Αν δεν έχετε φροντίσει να προμηθευθείτε εισιτήριο για το παιδί σας, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το έχετε μαζί σας στο γήπεδο».