Κιτρινόμαυρη Κυριακή: Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ έξω από την Opap Arena, πάρτι με Djs η Original μετά το ματς
i

Opap Arena/intime

Κιτρινόμαυρη Κυριακή: Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ έξω από την Opap Arena, πάρτι με Djs η Original μετά το ματς

Κώστας Τσίλης 18:04 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 10.05.2023

Ίσως ακόμα και διπλάσιοι οπαδοί της ΑΕΚ απ' όσους θα είναι στη sold out Opap Arena αναμένονται την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια, πάρτι ετοιμάζει η Original έξω από την Θύρα 21 μετά το ματς με τον Βόλο

Για τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αυτή την στιγμή υπάρχει για την Κυριακή μόνο η αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στον Βόλο και ο στόχος της νίκης. Για τον κόσμο της Ένωσης όμως, υπάρχει μια... τρέλα για να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Και με βάση τα μηνύματα που έρχονται από κάθε γωνιά όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, αυτό που θα γίνει την Κυριακή δεν πρόκειται να έχει προηγούμενο.

Φυσικά εισιτήριο για εντός... Opap Arena, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. «Ούτε ένα κάθισμα κενό» όπως μετέφερε επισήμως η ΑΕΚ. Όμως αυτό δεν φαίνεται να πτοεί οπαδούς της ΑΕΚ που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, για να δώσουν το παρών την Κυριακή έξω από το γήπεδο. Ακόμα και να ταξιδέψουν από το εξωτερικό από την Αθήνα, έστω και δεν μπορούν να μπούν μέσα στην «Opap Arena» για το ματς. Είναι πολύ πιθανό, οι οπαδοί που θα βρίσκονται πέριξ του γηπέδου, να είναι οι διπλάσιοι απ' αυτούς που θα βρίσκονται στις εξέδρες. 

Φυσικά όλο αυτό έχει φέρει κινητοποίηση και οργανωτικά στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Υπάρχει η πρόβλεψη και έχει ξαναγίνει σε παιχνίδια της Ένωσης καθώς είναι τοποθετημένη σχετική εγκατάσταση, για γιγαντοοθόνες στην πλατεία του Αετού. Ωστόσο με δεδομένο πως ίσως δεν επαρκούν, να υπάρχει η σκέψη και για ειδική εγκατάσταση, σ' άλλα σημεία της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Από εκεί και πέρα, η Original 21 προγραμματίζει και διοργανώνει πάρτι μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Βόλο και φυσικά μετά την απονομή. Το πάρτι θα γίνει στο χώρο έξω από την Θύρα 21 και προς το Άλσος, με την παρουσία Djs για την απαραίτητη μουσική αλλά και ψησίματος. Ενώ μια σειρά και από άλλα πάρτι, είναι στα σκαριά στη Νέα Φιλαδέλφεια και από νωρίς πριν το ματς, αλλά και αμέσως μετά.