Κλήθηκε ξανά στην εθνική Τρινιντάντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Κλήθηκε ξανά στην εθνική Τρινιντάντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία

Sportal newsroom 08:03 - 12.11.2023

Ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας, καθώς βρίσκεται μέσα στις επιλογές για τα παιχνίδια με τις ΗΠΑ στα προημιτελικά του CONCACAF Nations League.

Ο 26χρονος φορ της ΑΕΚ, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε επέστρεψε στην ενεργό δράση και μάλιστα κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα ματς με ΗΠΑ στις 16 Νοεμβρίου στο Όστιν του Τέξας και στις 20 Νοέμβρη στο Τρινιντάντ.

Πρόκειται για αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Nations League της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής με τους τέσσερις νικητές εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά να παίρνουν και ένα εισιτήριο για το Copa America 2024 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ το ερχόμενο καλοκαίρι και θα συνδιοργανωθεί από τις Ομοσπονδίες της Νότιας Αμερικής και της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Ο Λιβάι Γκαρσία ήδη έχει καταγράψει 42 παιχνίδια με το εθνόσημο και οκτώ γκολ, αλλά είχε λείψει από τα προηγούμενα παιχνίδια της εθνικής του λόγω τραυματισμών. 

Πέρασε πολλά η ΑΕΚ, για να βρει στον Βίντα τον… Γκαμάρα της
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:05 - 12.11.2023

Πέρασε πολλά η ΑΕΚ, για να βρει στον Βίντα τον… Γκαμάρα της

Η ΑΕΚ που ταλαιπωρήθηκε πολύ με τους κεντρικούς αμυντικούς, δεν θα άφηνε να της φύγει ένας Βίντα και ορθά φρόντισε να έχει ήσυχο το κεφάλι της πως μέχρι το 2025 στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, θα έχει έναν άψογο επαγγελματία, μια σπουδαία προσωπικότητα και έναν ηγετικό στόπερ. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Τέλος, όσες ομάδες ηττηθούν θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία με δύο ακόμα εισιτήρια να δίνονται τον Μάρτιο μέσω αγώνων μπαράζ για την τελική φάση των 16 του Copa America 2024.