ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0
i

Λεβαδειακός - ΑΕΚ / © Intime

LIVE ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0

Sportal newsroom 18:00 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 13.02.2023

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ - Λεβαδειακός για την 22η αγωνιστική της Super League, σε σχόλιο Κώστα Τσίλη.

*Τέλος παιχνιδιού, με την ΑΕΚ να παίρνει μια άνετη νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-0 στην «OPAP Arena».

ΑΕΚ τριπλασίασε τα τέρματα της, με τον Φαν Βέερτ να βρίσκει δίχτυα έπειτα από ασίστ του Ελίασον.

*Κώστας Τσίλης: «Ο Τσούμπερ άκουσε το όνομα του από τον κόσμο και πριν εκτελέσει το πέναλτι, αλλά ακόμα και όταν το έχασε».

*Κώστας Τσίλης: «Ο Αλμέιδα έκανε τέσσερις αλλαγές και πλέον ο Μάνταλος παίζει δίπλα στον Γιόνσον στα χαφ, ο Τσούμπερ πίσω από τον Αραούχο και ο Γκατσίνοβιτς με τον Ελίασον στα δυο άκρα».

*Κώστας Τσίλης: «Η ΑΕΚ δείχνει να έχει κατεβάσει στροφές και μάλιστα σε βαθμό που δεν αρέσει καθόλου στον Αλμέιδα».

*Κώστας Τσίλης: «Ο Άμραμπατ είχε δώσει την εκτέλεση του πέναλτι στον Λιβάι την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό και τώρα ο Γκαρσία άφησε τον Άμραμπατ να εκτελέσει».

*ΓΚΟΟΛ για την ΑΕΚ, με τον Άμραμπατ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Λιβάι Γκαρσία από τον Τζημόπουλο και να ευστοχεί για το 2-0.

*ΓΚΟΟΛ για την ΑΕΚ, με τον Λιβάι Γκαρσία να κάνει το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

*Κώστας Τσίλης: «Ο Αλμέιδα ζητά συνεχώς από τον πάγκο, να γίνονται γρήγορες πάσες αλλά να είναι και σωστές».

*Κώστας Τσίλης: «Ο Πινέδα φεύγει συνεχώς από το αριστερό άκρο και συγκλίνει στον άξονα».

*Κώστας Τσίλης: «Η ΑΕΚ δυσκολεύεται αρκετά σ' αυτά τα πρώτα λεπτά, καθώς ο Λεβαδειακός έχει δυο ζώνες άμυνες με συνολικά εννέα παίκτες».

*Φυσικά, το παρών στην «OPAP Arena» έχει δώσει και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως πάντα άλλωστε.

*Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο «Λάμπρος Κατσώνης» χάρη στα δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία.

*Η ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Παναγιώτου, Πας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Ντεντάκης, Χάμοντ, Μεχία, Νίκας, Σακό, Βρακάς.

*Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

*Η Ένωση έχει την ευκαιρία να μειώσει στον έναν βαθμό τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και με ένα παιχνίδι λιγότερο, αν πάρει τη νίκη κόντρα στους Βοιωτούς.

*Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό απόψε ( 13/2, 18:30) στην «OPAP Arena» για την 22η αγωνιστική της Super League.