Με Αραούχο, Ρόκσον και Λαμαράνα η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία
i

Σέρχιο Αραούχο/intime

Με Αραούχο, Ρόκσον και Λαμαράνα η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία

Κώστας Τσίλης 14:17 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 27.06.2023

Με τον Αραούχο αλλά και με τους νεαρούς Ρόκσον και Λαμαράνα που μόλις αποκτήθηκαν, ταξιδεύει η ΑΕΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή αλλά και την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν στα Σπάτα, περίμενε ο Ματίας Αλμέιδα, για να επιλέξει την αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει νωρίς το απόγευμα στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και αυτό είχε να κάνει με την οριστική απόφαση για τον Αραούχο, όπως είχε γράψει το Sportal, αλλά και με τους δυο νεαρούς που μόλις αποκτήθηκαν για την ΑΕΚ Β.

Ο Αλμέιδα συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον αρχηγό της Ένωσης, παρόλο που φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς ακόμα και για να πιάσει μπάλα σε ατομικό πρόγραμμα. Παρόλα αυτά ήταν κάτι που και ο Αργεντινός τεχνικός ήθελε, αλλά και ο ίδιος ο Αραούχο. Να βρίσκεται δηλαδή ο αρχηγός της ΑΕΚ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, σ' όλη την καθημερινότητα της προετοιμασίας. Και απλώς να ακολουθεί στο γήπεδο το δικό του ατομικό πρόγραμμα. 

Επίσης ο Αλμέιδα αποφάσισε να πάρει μαζί του και τους νεαρούς Ρόκσον και Λαμαράνα, που ανακοινώθηκαν από την ΑΕΚ μόλις πριν από λίγες ώρες. Ο αμυντικός από την Γκάνα και ο μέσος από την Ζάμπια, είναι οι νεαροί μαζί με τον Ζίνι, τον Κοσίδη και τον Ραντόνια, με τους οποίους θέλει να δουλέψει ο Αργεντινός τεχνικός στην προετοιμασία. 

Κατά τα άλλα, εκπλήξεις δεν υπάρχουν στις επιλογές που έχει κάνει ο Αλμέιδα. Και στην Ολλανδία θα ταξιδέψουν οι: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Πήλιος, Ραντόνια, Ρόκσον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας, Ζίνι.