Με Βίντα η προπόνηση της ΑΕΚ και κλειστά χαρτιά ενόψει Βόλου

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Με Βίντα η προπόνηση της ΑΕΚ και κλειστά χαρτιά ενόψει Βόλου

Κώστας Τσίλης 19:45 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 02.01.2024

Κανονικά το παρών στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε ο Βίντα, με τον Αλμέιδα να κρατά και πάλι κλειστά χαρτιά για το αυριανό ματς και να μην ανακοινώνει αποστολή.

Μπορεί το... κόψιμο στο γόνατο του Ντομαγκόι Βίντα να ήταν αρκετά βαθύ μετά από το μαρκάρισμα που δέχθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όμως δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο του Ορμπελίν Πινέδα και κυρίως όχι ικανό να κρατήσει τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό μακριά από τις προπονήσεις της ομάδας. Ο Βίντα σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

Πάντως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα είναι κανονικά στην βασική ενδεκάδα του αυριανού παιχνιδιού με τον Βόλο. Δεν θα είναι απίθανο να προφυλάξει ο Ματίας Αλμέιδα τον Βίντα και να τον κρατήσει στον πάγκο για το αυριανό ματς. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που πλέον έχει την ευκαιρία ο Αργεντινός τεχνικός, να το αποφασίσει ακόμα και την τελευταία στιγμή. 

Κατά τα άλλα ο Αλμέιδα αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και να μην ανακοινώσει αποστολή για το αυριανό ματς με τον Βόλο. Κάτι που σημαίνει πως ακόμα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο, ποιοι εξ αυτών που επέστρεψαν από τραυματισμό, θα δώσουν το παρών αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σίγουρα πάντως, θα απόντες είναι οι Χατζισαφί και Μοχαμάντι που βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής του Ιράν, όπως και ο Μουκουντί που έχει ενσωματωθεί στην εθνική του Καμερούν. Και φυσικά νοκ άουτ είναι και ο τραυματίας Αραούχο