Μπήκε ο Χατζισαφί, αρχίζει να ανεβάζει «στροφές» ο Μουκουντί
i

Αρόλντ Μουκουντί, Εσχάν Χατζισαφί/©intime

Μπήκε ο Χατζισαφί, αρχίζει να ανεβάζει «στροφές» ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 22:56 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:43 - 27.09.2023

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ επέστρεψε ο Χατζισαφί, με ατομικό πρόγραμμα αρχίζει ξανά να ανακτά δυνάμεις ο Μουκουντί

Χωρίς ρεπό και επί της ουσίας χωρίς… ανάσα συνεχίζουν την δουλειά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς και την Πέμπτη υπάρχει ξανά ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο. Τουλάχιστον η σημερινή μέρα είχε καλά μαντάτα για τον Ματίας Αλμέιδα. Τόσο με τον Εχσάν Χατζισαφί, όσο και με τον Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Ιρανός ακραίος μπακ, που είχε κτυπήσει στο κεφάλι στο ματς με την Μπράιτον, μπήκε ξανά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος ξανά, ακόμα και για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ίσως και στην βασική ενδεκάδα.

Όσο για τον Αρόλντ Μουκουντί, ανακτά τις δυνάμεις του μετά την περιπέτεια που πέρασε με την λοίμωξη από βακτήριο σε τροφή. Σήμερα στα Σπάτα έκανε ατομικό πρόγραμμα και ανέβασε «στροφές» στην δουλειά. Κάτι που σημαίνει πως σταδιακά θα επιστρέψει και αυτός στους κανονικούς ρυθμούς. Ίσως και αύριο, αλλά χωρίς τίποτα να είναι κλειδωμένο.

Αντίθετα παραμένει εκτός ο Ντομαγκόι Βίντα. Κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Ατρόμητο και θα φανεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, αν θα υπάρξουν ελπίδες να προλάβει το ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.