ΑΕΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Γκαρσία και παίζει με Άρη, εκτός με ελαφριά θλάση ο Φερνάντες
i

Λιβάι Γκαρσία, Πάολο Φερνάντες/©intime

ΑΕΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Γκαρσία και παίζει με Άρη, εκτός με ελαφριά θλάση ο Φερνάντες

Κώστας Τσίλης 18:10 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 26.01.2023

Ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και παίζει κανονικά στο ματς με τον Άρη, εκτός ο Φερνάντες με ελαφριά θλάση

Όπως συμβαίνει συνήθως τα καλά μαντάτα στην ΑΕΚ πηγαίνουν μαζί με τα άσχημα. Στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λιβάι Γκαρσία να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και ως εκ τούτου να υπολογίζεται για το ματς με τον Άρη. Όμως ο Αργεντινός τεχνικός είδε το ιατρικό δελτίο με το όνομα του Πάολο Φερνάντες δίπλα στην ένδειξη για ελαφριά θλάση στον τετρακέφαλο. Κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός είναι νοκ άουτ από το κυριακάτικο ματς. Ας τα πάρουμε ωστόσο με την σειρά, ξεκινώντας από τα... καλά. 

Ο Γκαρσία υπέφερε από την προηγούμενη εβδομάδα από ένα μυϊκό πρόβλημα και γι αυτό και έμεινε εκτός από το ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Όπως είχατε διαβάσει στο sportal.gr, δεν υπήρχε ανησυχία για κάτι σοβαρό. Παρόλα αυτά ο Αλμέιδα θα είχε το κεφάλι του ήσυχο ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη, μόνο όταν θα έβλεπε τον Λιβάι να μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς. Κάτι που έγινε ήδη από σήμερα και σημαίνει πως ο Γκαρσία θα είναι κανονικά παρών στο κυριακάτικο ματς.

Από την άλλη μεριά, για την περίπτωση του Φερνάντες υπήρχε ήδη από χθες μια ανησυχία για τις έντονες ενοχλήσεις κατά την διάρκεια του ματς με τον Πανσερραϊκό. Άλλωστε γι αυτό και εγινε αλλαγή. Σήμερα διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μια ελαφριά θλάση. Όχι κάτι σοβαρό, αλλά ικανό να του στερήσει την παρουσία στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία, πως μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά και ως εκ τούτου θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ατρόμητο την επόμενη Κυριακή.