Αυτοί σφυρίζουν τα ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Έσπερ Έσκας

i

©Intime

Αυτοί σφυρίζουν τα ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κώστας Τόπας 13:07 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 03.08.2023

Η UEFA όρισε τον Νορβηγό, Έσπερ Έσκας για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» (08/08), με τον Πορτογάλο, Ζοάο Πινιέιρο να ορίζεται στη ρεβάνς.

Την ερχόμενη Τρίτη (08/08) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «Opap Arena» με την ώρα έναρξης να τοποθετείται στις 21:45, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η UEFA. Μάλιστα, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε γνωστή την ακριβή ώρα και του επαναληπτικού, ο οποίος θα λάβει χώρα στην Κροατία. Ο αγώνας θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (15/08) και θα ξεκινήσει στις 21:00.

Για την αναμέτρηση στην «OPAP Arena», η UEFA όρισε τον Νορβηγό, Έσπερ Έσκας. Ο εν λόγω ρέφερι δεν είναι άγνωστος στην Ένωση, καθώς ήταν η «σφυρίχτρα» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και ηττήθηκε με 2-0 έχοντας μάλιστα παράπονα από τη διαιτησία του και συγκεκριμένα για αποβολή του Ίνγκασον που δεν δόθηκε μετά από χτύπημα στον Λιβάι Γκαρσία.

Στη ρεβάνς στην Κροατάι θα βρίσκεται ο Πορτογάλος, Ζοάο Πινιέιρο, ο οποίος επίσης σφύριξε στη χώρα μας την περασμένη σεζόν, στο ντέρμπι αιωνίων του «Γ. Καραϊσκάκης» (0-0) μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την κανονική διάρκεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους δύο ρέφερι δεν ανήκουν στην κατηγορία των Elite διαιτητών