Το απίθανο διαφημιστικό σποτ του Αραούχο για τη σειρά ρούχων που κυκλοφόρησε - Πρωταγωνιστεί ο Γαλανόπουλος

Σέρχιο Αραούχο

i

PrtScr

Το απίθανο διαφημιστικό σποτ του Αραούχο για τη σειρά ρούχων που κυκλοφόρησε - Πρωταγωνιστεί ο Γαλανόπουλος

Sportal newsroom 10:02 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 26.01.2024

«Στροφή» καριέρας για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος κυκλοφόρησε σειρά ρούχων με γνωστή σχεδιάστρια μόδας και μοντέλα τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο προχώρησε σε ένα επιχειρηματικό βήμα και μπήκε δυναμικά στον κόσμο της μόδας, κυκλοφορώντας την δική του σειρά ρούχων. Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram το διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους συμπαίκτες του Γαλανόπουλο και Γεμπόα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται οι τρεις ποδοσφαιριστές να κάνουν κόλπα με την μπάλα, κεφαλιές και να απολαμβάνουν όλοι μαζί μερικές στιγμές χαλάρωσης, ντυμένοι πάντα με τα ρούχα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, τα οποία έχουν και κιτρινόμαυρες πινελιές.

«Ο Σέρχιο Αραούχο και η Στεφανία Βαϊδάνη ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτή η συλλογή σας προσκαλεί να ζήσετε τη διασταύρωση δύο κόσμων: της μόδας και του ποδοσφαίρου. Είναι μια ιστορία δύο κόσμων που συγκλίνουν, δημιουργώντας μια αρμονία που ξεπερνά το ύφασμα και το γήπεδο. Ανακαλύψτε τη συλλογή», γράφουν στην λεζάντα της κοινής του δημοσίευσης ο ποδοσφαιριστής και η Ελληνίδα σχεδιάστρια.