Γιατί φωτογραφήθηκε με φανέλα της ΑΕΚ ο Ιμπραΐμοβιτς (pic)

Γιατί φωτογραφήθηκε με φανέλα της ΑΕΚ ο Ιμπραΐμοβιτς (pic)

Sportal newsroom 16:38 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 13.07.2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φωτογραφήθηκε με έναν φίλο της ΑΕΚ που κρατούσε φανέλα της Ένωσης.

Ποιοτικό χρόνο εκτός ποδοσφαίρου περνάει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο πρώην επιθετικός της Μίλαν, ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς μετά από δύο δεκαετίες.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κυανή Ακτή. Εκεί, τον εντόπισε ένας φίλος της ΑΕΚ και του ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία. Ο φίλος της Ένωσης είχε μαζί του και μία φανέλα της ομάδας.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο πέρασε στην ιστορία και έγινε viral στο διαδίκτυο. Η απόφαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να κρεμάσει τα παπούτσια εξέπληξε πολλούς.

Ωστόσο ο ίδιος εξήγησε ότι την πήρε πολύ καιρό πριν. Όπως είχε αναφέρει ο Ιμπραΐμοβιτς στην τελευταία του συνέντευξη τύπου ως ποδοσφαιριστής, ο Μίνο Ραϊόλα καθόρισε την πορεία του.

«Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με τον Μίνο, ακόμα και εκτός ποδοσφαίρου. Δεν είχα κανέναν δίπλα μου, ήμουν μόνος. Είμαι πολύ ιδιωτικός με τα πράγματά μου, αλλά τα μοιράστηκα με τον Μίνο», ανέφερε αρχικά ο Ζλάταν.

«Μετά τον θάνατό του τίποτα δεν είναι ίδιο. Αν ήταν για εκείνον θα συνέχιζα να παίζω, επίσης γιατί θα ήθελε προμήθεια. Συγγνώμη Μίνο, αλλά είναι η αλήθεια», εξήγησε με μπόλικη δόση χιούμορ ο Ζλάταν.

Κόουτς, ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος

Κόουτς, ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βιώνει στο πετσί του την αχαριστία. Από μία μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού. Που ξαφνικά ανακάλυψαν όλα τα… κουσούρια του. Που του χρεώνουν την φυγή Σλούκα. Εγώ ποντάρω πως θα το ξεπεράσει κι αυτό.

«Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα, κράτησα μέσα μου αυτό το γεγονός ότι σταματάω το ποδόσφαιρο, δεν το είπα σε κανέναν, ο σύλλογος δεν το ήξερε. Από αύριο είμαι ελεύθερος άνθρωπος από αυτόν τον κόσμο. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα ως επαγγελματίας, θέλω να ευχαριστήσω τη Μίλαν και όλες τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει. Μέλλον; Τώρα έρχεται το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», είχε πει ο Ζλάταν όταν γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.