Ευθεία επίθεση της ΑΕΚ κατά της διαιτησίας: «Ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη και τον… elite Πορτογάλο διαιτητή»

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

© Intime

Ευθεία επίθεση της ΑΕΚ κατά της διαιτησίας: «Ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη και τον… elite Πορτογάλο διαιτητή»

Sportal newsroom 23:05 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 30.04.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της στα social media εξαπέλυσε πυρά κατά της διαιτησίας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Τα έβαλε με τη διαιτησία η ΑΕΚ! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ, έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στα social media, μέσω της οποίας άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Σοάρες Ντίας.

Συγκεκριμένα, η Ένωση τόνισε ότι το Τριφύλλι πέρα από την τύχη είχε στο πλευρό του και τον Πορτογάλο elite ρέφερι, κάνοντας αναφορά στη φάση του τραυματισμού του Ρότα από τον Μπερνάρ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στη Λεωφόρο, έχασε τεράστιες ευκαιρίες (με κορυφαίες τα δύο δοκάρια του Τσούμπερ) όμως ο Παναθηναϊκός είχε μαζί του, εκτός από την καλή του τύχη, και τον... elite Πορτογάλο διαιτητή που στο 11' δεν έδωσε ούτε φάουλ όταν ο Μπερνάρ έστειλε στο νοσοκομείο τον Ρότα με χτυπημα στο κεφάλι και ταυτόχρονο τον πάτησε στον αστράγαλο! Σιγή ασυρμάτου στη συγκεκριμένη φάση και από τον Πορτογάλο VAR!»

Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στη Λεωφόρο, έχασε τεράστιες ευκαιρίες (με κορυφαίες τα δύο δοκάρια του Τσούμπερ) όμως ο...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Κυριακή, 30 Απριλίου 2023