Ο Στάνκοβιτς έχει πάρει ένα προβάδισμα, αλλά η προετοιμασία της ΑΕΚ έχει ακόμα δρόμο
i

Τσίτσαν Στάνκοβιτς/intime

Ο Στάνκοβιτς έχει πάρει ένα προβάδισμα, αλλά η προετοιμασία της ΑΕΚ έχει ακόμα δρόμο

Κώστας Τσίλης 16:10 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:20 - 10.07.2023

Εξαιρετική είναι η εικόνα που δείχνει μέχρι τώρα ο Στάνκοβιτς στην προετοιμασία της ΑΕΚ, έχει πάρει προβάδισμα για την θέση του βασικού, αλλά ακόμα υπάρχει... δρόμος.

Είναι αλήθεια πως ο τρόπος που κύλησε η περυσινή σεζόν, σε προσωπικό επίπεδο, καθόλου δεν άρεσε στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Το είχε παραδεχθεί άλλωστε και δημοσίως. Μπορεί να ήταν κομβικός στον τελικό του κυπέλλου και να συνέβαλε στη νίκη της ΑΕΚ και την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά δεν ήταν και το καλύτερο του να μην είναι ο βασικός στο πρωτάθλημα. Και από την στιγμή που η απόφαση του ήταν να παραμείνει στην ομάδα, πήγε στην προετοιμασία στην Ολλανδία αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά την θέση του

Το έδειξε από την πρώτη μέρα της δουλειάς εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ, πως θα πάλευε σκληρά, ώστε να κερδίσει ξανά τα γάντια του βασικού. Και η πραγματικότητα είναι πως σ' αυτό το πρώτο διάστημα και μετά από δυο φιλικά, με την εικόνα που δείχνει στο γήπεδο ο Στάνκοβιτς, δείχνει να έχει αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Γιώργου Αθανασιάδη. 

Στο φιλικό με την Αντβέρπ, όσο φορές χρειάστηκε ήταν εξαιρετικός στις αντιδράσεις του, ενώ γενικώς δείχνει πολύ καλά δείγματα και στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Βεβαίως ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ. 

Ό,τι πιάνει ο Αλμέιδα γίνεται ποδοσφαιρικό χρυσάφι
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:11 - 09.07.2023

Ό,τι πιάνει ο Αλμέιδα γίνεται ποδοσφαιρικό χρυσάφι

Η μεστή εικόνα της ΑΕΚ με την Αντβερπ ήταν η απάντηση στο γιατί ο Αλμέιδα ήθελε πάνω απ' όλα να κρατήσει τον ίδιο κορμό και δεν ήταν έκπληξη. Αντίθετα ήταν έκπληξη ο Ζίνι και οι δυο νέοι Αφρικανοί. Ή μπορεί και όχι. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Και ο Αθανασιάδης έδειξε και στην περυσινή σεζόν, πως έχει την ικανότητα να ανατρέπει στην πορεία τα δεδομένα για τα γάντια του βασικού. Όμως την δεδομένη στιγμή, ο Στάνκοβιτς είναι αυτός που έχει ένα προβάδισμα, για την θέση κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.