Γιοβάνοβιτς: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ - Δεχτήκαμε ένα γκολ που σπάνια μπαίνει»
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς/©intime

Γιοβάνοβιτς: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ - Δεχτήκαμε ένα γκολ που σπάνια μπαίνει»

Sportal newsroom 22:10 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 08.01.2023

Στο γκολ του Πινέδα στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ δίνοντας συγχαρητήρια στην Ένωση για τη νίκη του πέτυχε. Ο προπονητής του τριφυλλιού αναφέρθηκε στο γκολ του Πινέδα και σημείωσε ότι σπάνια μπαίνει.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Πινέδα από την... κλειδαρότρυπα έσπασε το «πράσινο» αήττητο (1-0)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:52 - 08.01.2023

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Πινέδα από την... κλειδαρότρυπα έσπασε το «πράσινο» αήττητο (1-0)

Μετά από ένα ντέρμπι με πάθος, ένταση και πολλή τακτική, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, έσπασε το αήττητο του «τριφυλλιού» και μείωσε στους τέσσερις τη διαφορά της από την κορυφή. Ο Πινέδα από δύσκολη γωνία έκρινε το αποτέλεσμα στο 68'.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κινδυνεύαμε, δεν αισθανθήκαμε πίεση. Μας έλειπε λίγο καλύτερη τελική πάσα στις φάσεις που θα μπορούσαμε να είμαστε πιο απειλητικοί. Δεχθήκαμε ένα γκολ που σπάνια μπαίνει. Από το χέρι του διαιτητή σε δύο φάσεις, από την στιγμή που είχαμε διακοπή εξαιτίας του τραυματισμού του παίκτη. Είναι σπάνιο γκολ. Είναι λίγο αδικαιολόγητο», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για τον διαιτητή και αν του εξέφρασε το παράπονό του: «Δεν έχει καμία σχέση. Η ΑΕΚ κέρδισε, προχωράμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για να φτάνουμε στον τελικό στόχο».