Ισόπαλο το αθηναϊκό ντέρμπι μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε (vid)

Ισόπαλο το αθηναϊκό ντέρμπι μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:56 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 09.03.2024

Η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι (1-1) για την 18η αγωνιστική της Women's Football League. Οι «πράσινες» άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τη Σπυριδωνίδου και δευτερόλεπτα αργότερα ισοφάρισε για την «Ένωση» η Χατζηνικολάου. Τρία δοκάρια είχε το «τριφύλλι».

Συγκλονιστικό φινάλε στο Ελληνικό!

Η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Women's Football League. Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις το δεύτερο ημίχρονο στα Σούρμενα τα είχε όλα!

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και έψαξε το γρήγορο γκολ. Στο 49ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η Κόλλια από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα (55') η Ντζάνη από πολύ πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο οι προσπάθειες τις Σιαφαρίκα (62') και Ντόμοντ (88', 89') σταμάτησαν στο δοκάρι.

Τη λύση για τις «πράσινες» έδωσε η Σπυριδωνίδου. Η Ελληνίδα φορ με πανέμορφο σουτ νίκησε τη Χατζηχαριστού στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+1') κι έβαλε σε θέση οδηγού το «τριφύλλι». Όμως, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα η Χατζηνικολάου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού στην πρώτη της επαφή με την μπάλα. Μάλιστα, η 25χρονη μέσος έκανε και το ντεμπούτο της με την ΑΕΚ, καθώς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από έναν χρόνο μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1

Βόλος 2004 – Αστέρας Τρίπολης

ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011 – ΑΟ ΡΕΑ

ΑΕΛ – Νέες Ατρομήτου

Ολυμπιάδα Υμηττού – ΓΠΟ Καστοριάς

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Σειρήνες Γρεβενών – Ελπίδες Καρδίτσας