Λουτσέσκου: «Τα πάντα πήγαν λάθος» - Ο Μεϊτέ παραδέχθηκε την κάκιστη εικόνα του ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Τα πάντα πήγαν λάθος» - Ο Μεϊτέ παραδέχθηκε την κάκιστη εικόνα του ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 22:16 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 30.10.2023

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου και του Μεϊτέ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν χρειάστηκε να ψάξει δικαιολογίες.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν κάκιστη και ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων τόνισε ότι όλα πήγαν λάθος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα και η ομάδα του δεν έδειξε καλό πρόσωπο: «Τα πάντα πήγαν λάθος».

Για το τι έχει να πει στους παίκτες: «Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε, θα τα πούμε μεταξύ μας, ήταν καλή μέρα για τον αντίπαλο και κακή για μας. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το αν κάποιοι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από το καλό ματς με την Αμπερντίν και αν έπρεπε να κάνει κάποιες αλλαγές: «Είχαμε ήδη έξι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, απέναντι σε αντιπάλους με ένταση στο παιχνίδι όπως η ΑΕΚ. Πρέπει να μπαίνουμε στο 100%. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε».

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο Σουαλιχό Μεϊτέ δεν αναζήτησε δικαιολογίες. Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν ήμασταν ο ΠΑΟΚ που θέλουμε. Κανείς δεν έπαιξε καλά, δεν πιάσαμε απόδοση. Χάσαμε σε προσωπικότητα, στα πάντα. Δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, να βρούμε αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Η ήττα είναι δική μας ευθύνη. Δεν ήμασταν ενεργοί στο γήπεδο. Δεν φταίει ο τρόπος που έπαιξε η ΑΕΚ».

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!