Ο Μελισσανίδης είδε την ΑΕΚ Β’ – Ισοπαλία στην Ηλιούπολη

Ο Μελισσανίδης βρέθηκε στην Ηλιούπολη.

i

©intime

Ο Μελισσανίδης είδε την ΑΕΚ Β’ – Ισοπαλία στην Ηλιούπολη

Sportal newsroom 19:36 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 09.09.2023

Η ΑΕΚ Β’ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ηλιούπολη υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε γεύση κι από την ΑΕΚ Β΄.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρέθηκε στο γήπεδο της Ηλιούπολης και είδε την αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας με τον τοπικό σύλλογο.

Η ΑΕΚ Β’, λοιπόν, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ηλιούπολη σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Α' Γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 4ο λεπτό με το πέναλτι που εκτέλεσε άουτ ο Αποστόλης Χριστόπουλος, έπειτα από ανατροπή του Τζάλοου Λαμαράνα στην αντίπαλη περιοχή.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Άντο στο 55' και η ΑΕΚ Β’ ισοφάρισε στο 68' με κεφαλιά του Ζίγκα Λάτσι από το ύψος του δεύτερου δοκαριού, σ’ εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνου Ρουκουνάκη.

Ο Κάλενς «κουμπώνει» και με τους τρεις βασικούς στόπερ της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:02 - 09.09.2023

Ο Κάλενς «κουμπώνει» και με τους τρεις βασικούς στόπερ της ΑΕΚ

Το στοιχείο που ξεχώρισε ο Αλμέιδα ως σημαντικό πλεονέκτημα στην περίπτωση του Κάλενς, είναι η δυνατότητα του Περουβιανού στόπερ να «ταιριάξει» μ’ όλους τους υπόλοιπους κεντρικού αμυντικούς

Η σύνθεση ΑΕΚ Β: Γκίνης (46' Τλεμκανί) Ραντόνια, Λάτσι, Κοσίδης, Π. Γεωργέας (66' Γιαννούλης) Φοφανά, Λαμαράνα (54' Ρουκουνάκης) Σκόνδρας (46' Πανεράς) Χριστόπουλος (66' Δημοσθενιάδης) Ανδρικόπουλος (66' Λεφράνκ) Τζ. Γκαρσία.