Παράπονα της ΑΕΚ στην UEFA για τη διαιτησία στο ματς με τη Μαρσέιγ!
i

© Intime

Παράπονα της ΑΕΚ στην UEFA για τη διαιτησία στο ματς με τη Μαρσέιγ!

Κώστας Τσίλης 22:54 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 26.10.2023

Η ΑΕΚ εξέφρασε τα παράπονα της στην UEFA για τη διαιτησία του Πολωνού Ντάνιελ Στεφάνσκι στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Η ΑΕΚ πήγε στο «Βελοντρόμ» με πολλές απουσίες να παίξει κόντρα σε μια Μαρσέιγ που καιγόταν για το αποτέλεσμα. Το έργο της λοιπόν ήταν εξ αρχής κάτι παραπάνω από δύσκολο. Ωστόσο, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις κόντρα στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και έδειξε να μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Μασσαλία. Αλλά αυτό δεν έγινε.

Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σ’ ένα δικό της τεράστιο λάθος, αλλά και στις αποφάσεις του διαιτητή Ντάνιελ Στεφάνσκι, ο οποίος έκανε το έργο της Ένωσης ακόμα πιο δύσκολο. Η αρχή έγινε, μετρώντας το πρώτο γκολ της γαλλικής ομάδας, ενώ ο Βιτίνια είχε κάνει φάουλ στον Βίντα πριν πλασάρει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στους Μασσαλούς, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν και «κλείδωσαν» τη νίκη.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ λοιπόν, όπως είναι λογικό, είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία του Πολωνού ρέφερι και δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς αποφάσισε να τα εκφράσει στην UEFA.