Τα δάκρυα και η αγκαλιά του Γαλανόπουλου στον Αθανασιάδη μετά το τελευταίο σφύριγμα με τον Βόλο (vid)

Κώστας Γαλανόπουλος & Γιώργος Αθανασιάδης

i

©Intime

Τα δάκρυα και η αγκαλιά του Γαλανόπουλου στον Αθανασιάδη μετά το τελευταίο σφύριγμα με τον Βόλο (vid)

Κώστας Τόπας 15:02 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 16.05.2023

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένα παιδί της ΑΕΚ, γέννημα – θρέμμα. Και όταν έριχνε τις πρώτες του… κλωτσιές στην μπάλα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, είχε ονειρευτεί να παίξει στην πρώτη ομάδα, να κερδίσει πρωτάθλημα, να μπει ως αρχηγός στο καινούργιο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα οι στόχοι του έχουν επιτευχθεί! 

Ο 25χρονος Έλληνας μέσος αναδείχθηκε για δεύτερη πρωταθλητής με την ΑΕΚ, αλλά αυτή τη φορά το ευχαριστήθηκε περισσότερο. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στον αγώνα με τον Βόλο, ο Γαλανόπουλος έτρεξε στον Γιώργο Αθανασιάδη και αγκαλιάστηκαν κλαίγοντας.

«Είναι από τις νύχτες που τα δάκρυα μας ομορφαίνουν», έγραψε στο Instagram ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, αναρτώντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Γαλανόπουλος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και αδιαμφισβήτητα είναι ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Σήμερα όμως ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέβαλε κι αυτός με τη σειρά του ώστε η ομάδα του να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος. Ενα παιδί από την Ακαδημία της ΑΕΚ που έφτασε να γίνει βασικός στην πρώτη ομάδα, πρωταθλητής μαζί της το 2018 και διεθνής με την εθνική Ανδρών, χρειάστηκε επτά χρόνια για να ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League με τον Δικέφαλο, έναν αριθμό-ορόσημο, αφού οι μεγάλες περιπέτειες με τραυματισμούς τον ανάγκασαν να «χάσει» σχεδόν δύο χρόνια από την καριέρα του.