Το «αντίο» Μελισσανίδη στον Γιάννη Ιωαννίδη

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Το «αντίο» Μελισσανίδη στον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 78 ετών.

Ο χώρος του αθλητισμού θρηνεί για τον χαμό του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 78 ετών. Ένας από τους ανθρώπους που τον αποχαιρέτησαν ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με αληθινή οδύνη αποχαιρετώ έναν άξιο άνδρα, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του αθλητισμού και της κοινωνίας μας, έναν μεγάλο νικητή, έναν ΦΙΛΟ. Καλό ταξίδι Γιάννη Ιωαννίδη».

Γκάλης για Ιωαννίδη: «Νιώθω ότι έφυγε ο μεγάλος μου αδερφός»

Με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο facebook ο Νίκος Γκάλης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο «ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ πέθανε σε ηλικία 78 ετών βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό.

«Έφυγε ο Γιάννης... Ένας σπουδαίος δάσκαλος για το μπάσκετ, ένας πετυχημένος επαγγελματίας, ένας Νικητής. Ζήσαμε μαζί απίστευτες στιγμές χαράς αλλά και κάποιες λιγότερες στιγμές λύπης. Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος, ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου, ένας μεγάλος μου αδερφός.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, η παρακαταθήκη του Γιάννη Ιωαννίδη στην κοινωνία μας είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ένας Πρωταθλητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καλό ταξίδι φίλε μου...», ανέφερε ο Νίκος Γκάλης.

Ο Γκάλης συνυπήρξε με τον Ιωαννίδη στη μεγάλη ομάδα του Άρη τη δεκαετία του 1980. Πανηγύρισαν μαζί επτά πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Ελλάδας. Μαζί έφτασαν τη ομάδα του Άρη τρεις φορές (1988, 1989, 1900) στο Final 4 του κυπέλλου πρωταθλητριών.