Το ζεϊμπέκικο του Μήτογλου με το «Παρασκευή πρωί» του Αργυρού (vid)

Σίμος Μήτογλου

i

Σίμος Μήτογλου/ ©Intime

Το ζεϊμπέκικο του Μήτογλου με το «Παρασκευή πρωί» του Αργυρού (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:26 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 15.05.2023

Ο Σίμος Μήτογλου γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ χορεύοντας ζεϊμπέκικο μία πολύ μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το δικό τους γλέντι έστησαν ο Ματίας Αλμέιδα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και η διοίκηση μαζί με φίλους της ομάδας σε γνωστό παραλιακό μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κεντρικό πρόσωπο ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος σε κάποια στιγμή του πάρτι, ανέβηκε στην πίστα και υπό τους ήχους του «Seven Nation Army» άρχισε να χορεύει με την ψυχή του, προσκαλώντας και τους ποδοσφαιριστές του να ανέβουν πάνω.

Ο Αργεντίνος κόουτς μάλιστα δεν σταμάτησε να πετά λουλούδια, με τον φακό να τον απαθανατίζει να ρίχνει δεκάδες πανέρια την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε την γνωστή του επιτυχία «Αθήνα μου». Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος την οδήγησε στον πολυπόθητο τίτλο ξάνα έπειτα από πέντε χρόνια, πήρε το μικρόφωνο πάνω στην πίστα και είπε λόγια βγαλμένα μέσα από την ψυχή του. 

«Για μένα αυτή η στιγμή, είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι η νούμερο ένα στη ζωή μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Όλους. Όλοι είναι νούμερο ένα. Για μένα η ΑΕΚ είναι σαν την οικογένεια. Το μόνο που είχα όνειρο να δώ, ήταν την οικογένεια της ΑΕΚ μ’ αυτόν εδώ τον τρόπο», ήταν κάποια από τα λόγια του. Στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανδαιμόνιο, έκσταση και τρέλα, με την ομάδα της ΑΕΚ να πανηγυρίζει με τη ψυχή της τον τίτλο.

Την παράσταση έκλεψε και ο Σίμος Μήτογλου. Ο 23χρονος αμυντικός της «Ένωσης» σηκώθηκε στην πίστα, την στιγμή που ο Αργυρός τραγούδησε την γνωστή του επιτυχία «Παρασκευή πρωί» και χόρεψε ζεϊμπέκικο!