Κινείται για Άκπομ ο Άγιαξ - Στα 17 εκατομμύρια ευρώ οι αξιώσεις της Μίντλεσμπρο

Tσούμπα Άκπομ

i

©printscreen

Κινείται για Άκπομ ο Άγιαξ - Στα 17 εκατομμύρια ευρώ οι αξιώσεις της Μίντλεσμπρο

Κωνσταντίνος Ζήκος 21:50 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 09.08.2023

Έντονο ενδιαφέρον για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, έχει δείξει ο Άγιαξ, ο οποίος μπαίνει στη «μάχη» διεκδίκησης του παίκτη, μαζί με τη Λανς.

Το όνομα του Τσούμπα Άκπομ, βρίσκεται στη λίστα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ειδικά μετά την αδιανόητη σεζόν που πραγματοποίησε τη περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο στην Championship, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Championship, σημειώνοντας 28 γκολ σε 38 συμμετοχές, αλλά και κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος Άγγλος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία, σε σχέση αυτή που είχε όταν αγωνιζόταν στα ελληνικά γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα, από τα 3 περίπου εκατομμύρια κατά το πέρασμα του από τον «δικέφαλο του βορρά», πλέον κοστολογείται στα 12 εκατομμύρια.

 Ο Άκπομ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τη Μίντλεσμπρο, ειδικά μετά από τα πρόσφατα επιτεύγματα του. Βρίσκεται στα υπόψιν της Λάνς, που αναζητά επιθετικό μετά την πώληση του Οπέντα στη Λειψία, έναντι 43 εκατομμυρίων ευρώ και ακόμα περισσότερο, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια των Γάλλων να αποκτήσουν τον Λιβάϊ Γκαρσία από την ΑΕΚ. Πλέον, στη διεκδίκηση του, εντάσσεται και το όνομα του Άγιαξ, ο οποίος αναζητά επιθετικό...απεγνωσμένα.

Πληροφορίες από την Ολλανδία, αναφέρουν έντονο ενδιαφέρον του «Αίαντα» για τον Άκπομ, αλλά η μοναδική επίσημη πρόταση που έχει φτάσει προς το παρόν για τον Άγγλο, είναι από τη Γαλλία και τη Λανς και εκτιμάται λίγο πάνω από τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Oι Άγγλοι, φαίνεται να ζητούν 17 εκατομμύρια ευρώ για τη παραχώρηση του.

Πρόταση 20 εκατ. ευρώ του Άγιαξ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Σούταλο - Αισιόδοξοι οι Ολλανδοί ότι θα υπάρξει deal
CHAMPIONS LEAGUE

13:46 - 09.08.2023

Πρόταση 20 εκατ. ευρώ του Άγιαξ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Σούταλο - Αισιόδοξοι οι Ολλανδοί ότι θα υπάρξει deal

Ο Άγιαξ έκανε πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον στόπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γιόσιπ Σούταλο, με την ολλανδική ομάδα να είναι αισιόδοξη ότι θα υπάρξει deal.

Ο Άγιαξ, έχει ήδη βάλει πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του με τις πωλήσεις που έχει επιτύχει και είναι έτοιμος να διαθέσει χρήματα στην αγορά για την άμεση ενίσχυση του. Φαίνεται μάλιστα, να έχει συμφωνήσει με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Γιόσιπ Σούταλο, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.