Μεθυσμένοι οπαδοί του Άγιαξ στρίμωξαν κι απείλησαν τον Φαν ντε Σαρ μετά την ήττα από τη Φέγενοορντ!

Έντβιν Φαν ντερ Σαρ

i

© Photo by Peter Lous/BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Μεθυσμένοι οπαδοί του Άγιαξ στρίμωξαν κι απείλησαν τον Φαν ντε Σαρ μετά την ήττα από τη Φέγενοορντ!

Κώστας Τόπας 08:51 - 21.03.2023

Οπαδοί του Άγιαξ ζήτησαν τα «ρέστα» από τον αθλητικό διευθυντή του Άγιαξ, Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, μετά την ήττα από τη Φέγενορντ.

Ο Άγιαξ γνώρισε εντός έδρας από τη Φέγενορντ (3-2) στο δημοφιλές ντέρμπι της Eredivisie. Η ήττα έφερε τον Αίαντα έξι βαθμούς πίσω από τον αιώνιο αντίπαλό του στη βαθμολογική κατάταξη. Επιπλέον, ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκινγκ του συλλόγου, λίγες ώρες μετά τον αγώνα.

Σύμφωνα με την «Telegraaf», ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, έγινε αντικείμενο αποδοκιμασιών στον περιβάλλοντα χώρο, ωστόσο η σύρραξη αποφεύχθηκε καθώς στο αυτοκίνητο του θρυλικού Ολλανδού τερματοφύλακα βρίσκονταν η σύζυγος και τα παιδιά του.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι το κίνητρο της επίθεσης φαίνεται να ήταν η πρόθεση του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, να φέρει πίσω στον Άγιαξ τον Μαρκ Όβερμαρς , ο οποίος πριν από ένα χρόνο απολύθηκε για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών υπαλλήλων του Άγιαξ. Οι άνθρωποι ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης και κατάφεραν να διώξουν τους τέσσερις δράστες έξω από το γήπεδο.