Γκρίλις και Μαγκουάιρ έμειναν εκτός της τελικής λίστας της Αγγλίας για το Euro 2024
i

©intime

Γκρίλις και Μαγκουάιρ έμειναν εκτός της τελικής λίστας της Αγγλίας για το Euro 2024

Δημήτρης Χούπης 17:43 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 06.06.2024

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ άφησε εκτός Euro 2024 τον Χάρι Μαγκουάιρ και τον Τζακ Γκρίλις για την τελική αποστολή της Αγγλίας.

Η Αγγλία ετοιμάζεται για το Euro 2024, έχοντας ως στόχο να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δέκα μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Σερβία, τα «Τρία Λιοντάρια» έκαναν γνωστή την τελική αποστολή που θα έχει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μαζί του στα γήπεδα της Γερμανίας.

Εκτός αυτής λοιπόν έμεινε ο Τζακ Γκρίλις και ο Χάρι Μαγκουάιρ. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι προήλθε από μία σχετικά κακή χρονιά με τους «πολίτες», την οποία είχε και τραυματισμούς. Σε όλες τις διοργανώσεις ο 28χρονος σκόραρε μόλις τρία γκολ, ενώ την ίδια ώρα και η εικόνα του στις προπονήσεις με την Αγγλία δεν ήταν και η καλύτερη.

Ο Νάγκελσμαν για το γεγονός ότι το 21% θα ήθελε λιγότερους μαύρους παίκτες στην εθνική Γερμανίας: «Είναι ντροπή»
EURO 2024

13:38 - 03.06.2024

Ο Νάγκελσμαν για το γεγονός ότι το 21% θα ήθελε λιγότερους μαύρους παίκτες στην εθνική Γερμανίας: «Είναι ντροπή»

Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, χαρακτήρισε «ρατσιστική» μια έρευνα που διεξήχθη από εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ενόψει του Euro 2024.

Παράλληλα ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα, γεγονός που τον άφησε εκτός τελικής αποστολής. Η συμμετοχή του αμυντικού των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ήδη αμφίβολη μετά τον τραυματισμό του, κάτι που τελικά έγινε οριστικό αφού απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να παίξει ακόμα.

Ο Μαγκουάιρ πρόκειται για έναν παίκτη που ο Σάουθγκεϊτ βασιζόταν πολύ επάνω του, αφού τον είχε βασικό σε κάθε παιχνίδι σε όλα τα μεγάλα τουρνουά από το 2018 μέχρι και το 2022.

Εκτός της τελικής αποστολής επίσης έχουν μείνει οι Τζέιμς Μάντισον, Κέρτις Τζόουνς, Τζάραντ Μπρένθγουεϊτ, Τζάρελ Κουάνσα και Τζέιμς Τράφορντ.

Η τελική αποστολή: