Αγουέρο για την καρδιακή αρρυθμία: «Μην ανησυχείτε, ήταν μια ανοησία» (vid)

Σέρχιο Αγουέρο

i

Σέρχιο Αγουέρο/Prtscr

Αγουέρο για την καρδιακή αρρυθμία: «Μην ανησυχείτε, ήταν μια ανοησία» (vid)

Κώστας Τόπας 08:11 - 31.03.2023

Ο Σέρχιο Αγουέρο τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του, μετά την περιστατικό που ένιωσε μια μικρή... αρρυθμία σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ένιωσε μια μικρή... αρρυθμία σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch και προκάλεσε ανησυχία στο κοινό που τον παρακολουθούσε. Όπως ήταν λογικό, δεδομένου και του ιστορικού του με την καρδιακή αρρυθμία, ο Αργεντινός πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι έλαβε αρκετές ερωτήσεις από τους θαυμαστές του του για την πορεία της υγείας του, στέλνοντας με τη σειρά του το δικό του... καθησυχαστικό μήνυμα.

«Γειά σας παιδιά. Πολλοί με ρωτούν πως είμαι, μην ανησυχείτε, ήταν ανοησία οπότε όλα είναι καλά τώρα. Οι γιατροί μου είπαν ότι όλα είναι καλά και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οπότε να είστε σίγουροι ότι είμαι ακόμα εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρχιο Αγουέρο υπέστη καρδιακή αρρυθμία τον Νοέμβριο του 2021 σε έναν αγώνα που έπαιζε για την Μπαρτσελόνα, για τον οποίο χρειάστηκε να σταματήσει για μερικούς μήνες για να υποβληθεί σε μια σειρά ιατρικών μελετών. Στη συνέχεια, κατέληξε στο συμπέρασμα, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, ότι η καλύτερη απόφαση για την υγεία του ήταν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Από τότε, έχει στραφεί πλήρως στον κόσμο του streaming, έναν χώρο στον οποίο έχει απογειωθεί.