Συνεχίζει ακάθεκτη η Κηφισιά για την άνοδο, κέρδισε και το Αιγάλεω

Αιγάλεω- Κηφισιά

i

©intime

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κηφισιά για την άνοδο, κέρδισε και το Αιγάλεω

Sportal newsroom 17:10 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 03.04.2023

Η Κηφισιά έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Αιγάλεω, κερδίζοντας 3-0 και συνεχίζει στην κορυφή του νότιου ομίλου.

Η Κηφισιά πέρασε από την έδρα του Αιγάλεω, κερδίζοντας 3-0 για την 17η αγωνιστική της Super League 2. Έτσι συνεχίζει ακάθεκτη στη κορυφή του νότιου ομίλου. Με δέκα παίκτες έπαιζε το «city» από το 18' μετά από αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδας, Δημήτρη Σκαφίδα, ο οποίος έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής.

Το σκορ για την ομάδα των βορείων προαστίων το άνοιξε ο Μιχάλης Κουιρουκίδης στο 26' με κεφαλιά και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ανδρέας Τετέι διπλασίασε τα τέρματα για την Κηφισιά. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων μετά από σουτ του Γκίνη πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Αιγάλεω Το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Νταμιάν Γκίνη στο 56'. 

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Κερδισμένη ΑΕΚ, χαμός με τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 02.04.2023

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Κερδισμένη ΑΕΚ, χαμός με τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον... συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs της Super League με τον Παναθηναϊκό, που έμεινε στο μηδέν με τον Βόλο. Έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

Αυτή η νίκη ήταν η δεύτερη σερί για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη, η οποία αρχίζει και φτιάχνει νέο σερί μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν δύο αγωνιστικές. Έτσι παραμένει πρώτη με 43 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Καλλιθέα, με την οποία παίζει τη Μ. Δευτέρα (10/3), στους εφτά πόντους, αλλά και από τον Απόλλωνα που έχει 37 βαθμούς. Από την άλλη το Αιγάλεω βρίσκεται στην ένατη θέση με είκοσι βαθμούς.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε εύκολα του Διαγόρα Ρόδου με 4-1. Ο Βασίλης Βούζας έβαλε μπροστά την ομάδα της Καρδίτσας στο 9' και ο Ευριπίδης Γιάκος στο 26' έκανε δύο τα τέρματα της Αναγέννησης. Ο Λάμπρος Πολίτης με δύο γκολ στο 47' και στο 67' έκανε το 4-0 και ο Γιάννης Παρατατίδης στο 72' διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς είναι η ομάδα της Καρδίτσας, στην ένατη με είκοσι βρίσκεται η ομάδα της Ρόδου.