Νέος προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Ντίνο Τοπμέλερ

Νέος προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Ντίνο Τοπμέλερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:16 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 12.06.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επισημοποίησε με ανάρτησή της στα social media την πρόσληψη του Ντίνο Τοπμέλερ για τα επόμενα χρόνια.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε ότι ο Ντίνο Τοπμέλερ θα αντικαταστήσει τον Όλιβερ Γκλάσνερ στην τεχνική ηγεσία των «αετών» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 42χρονος τεχνικός εργάστηκε πρόσφατα ως βοηθός του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Λειψία (2020-2021) και στη συνέχεια στη Μπάγερν Μονάχου (2021-2023). 

Ωστόσο, πριν από αυτό, ο Τοπμέλερ ήταν πρώτος προπονητής στο Λουξεμβούργο, όπου πήρε την Ντουντελάνζ στο Europa League, και έγινε η πρώτη ομάδα που το έκανε. Αλλά επίσης εκτέλεσε χρέη προπονητή και στην Βίρτον

«Ήταν μόνο θέμα χρόνου μέχρι ο Ντίνο να δουλέψει ως πρώτος προπονητής στην Bundesliga. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον φέρουμε με την τεχνογνωσία του, τη βαθιά κατανόηση του ποδοσφαίρου και την υψηλή διαπροσωπική του ικανότητα», δήλωσε ο διευθυντής αθλητισμού της Άιντραχτ, Μάρκους Κρέσε. «Ακολούθησα το ταξίδι του Ντίνο για πολύ καιρό και είδα από πρώτο χέρι στη Λειψία τον τρόπο δουλειάς του, που διαμορφώθηκε από μια καλή τακτική κατανόηση και αναλυτική ικανότητα.