Ακυρώθηκε γκολ του Δουβίκα - Το πανό των οπαδών της Ουτρέχτης δείχνει τη λατρεία στον διεθνή άσο

Το πανό των φίλων της Ουτρέχτης για τον Δουβίκα.

i

©print screen/twitter

Ακυρώθηκε γκολ του Δουβίκα - Το πανό των οπαδών της Ουτρέχτης δείχνει τη λατρεία στον διεθνή άσο

Γιώργος Σακελλαρίου 17:44 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 02.04.2023

Ο Τάσος Δουβίκας δεν έφτασε τα 14 γκολ. Τρία τέρματα της Ουτρέχτης ακυρώθηκαν μέσω VAR στο ματς με τη Φόλενταμ, το ένα του διεθνούς άσου.

Αυτή τη φορά ο Τάσος Δουβίκας δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην Ουτρέχτη.

Ο διεθνής Έλληνας φορ βρήκε δίχτυα, αλλά είδε τον γνωστό διαιτητή Μάκελι μέσω VAR να του ακυρώνει γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τη Φόλενταμ στο 83'. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος και η Ουτρέχτη κόλλησε στο 0-0 κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην εξάδα. 

Ο Δουβίκας, λοιπόν, παρέμεινε στα 13 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα κι έστω κι έτσι συνεχίζει να είναι στην κορυφή των σκόρερ. Το γκολ του Δουβίκα ακυρώθηκε διότι κρίθηκε ότι επηρέαζε τη φάση ο εκτεθειμένος Μπας Ντοστ. Το κοινό στο «Galgenwaard» αντέδρασε έντονα για το γκολ του Δουβίκα που δεν μέτρησε κι ενώ νωρίτερα είχαν ακυρωθεί μέσω VAR ακόμα δύο γκολ. Ένα του Φίργκεφερ κι ένα του Μπαρτ Ραμσελάαρ.

Σε κάθε περίπτωση, οι οπαδοί της Ουτρέχτης λατρεύουν τον Έλληνα φορ και ενδεικτικό είναι και το πανό που αναρτήθηκε στην εξέδρα και στο οποίο αναφερόταν: «Τάσος Δουβίκας, ένας άνδρας με μία αποστολή. Να σκοράρει». Στο πανό, μάλιστα, είχαν κουτάκια και σημάδευαν αυτά που βρήκε δίχτυα ο Δουβίκας. Πρόλαβαν στο 83' και σημείωσαν και το 14ο, αλλά λογάριασαν χωρίς τον Μάκελι στο VAR.