Αλαφούζος: «Δεν είμαι ΑΕΚ, δεν βάζω κίτρινο γιλέκο» - Οι ατάκες με Γεραπετρίτη και η  σιγουριά του Μπακογιάννη για πρωτάθλημα (vid)

Ο Αλαφούζος με τον Γεωργιάδη.

Αλαφούζος: «Δεν είμαι ΑΕΚ, δεν βάζω κίτρινο γιλέκο» - Οι ατάκες με Γεραπετρίτη και η σιγουριά του Μπακογιάννη για πρωτάθλημα (vid)

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος δεν έβαλε το γιλέκο ασφαλείας και είχε ποδοσφαιρικό διάλογο με τον Γεραπετρίτη που υποστηρίζει την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ο μόνος που δεν φόρεσε κίτρινο γιλέκο ασφαλείας, στη διάρκεια της επιθεώρησης του εργοταξίου στον Βοτανικό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε χαριτολογώντας: «Τι είναι αυτό το κίτρινο; Δεν είμαι ΑΕΚ, δεν το φοράω, δεν μου πάει». Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος φίλος της ΑΕΚ, ρώτησε τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ποιο σημείο θα έχει θέα στην Ακρόπολη για ένα εισιτήριο διαρκείας.

«Πρέπει Δήμαρχε να μας πεις ποια θύρα στο γήπεδο θα βλέπει την Ακρόπολη για να πάρουμε διαρκείας», είπε ο Γεραπετρίτης και ο Μπακογιάννης: «Θα φροντίσω κύριε Υπουργέ μου, μην ανησυχείτε». «Για τον Άδωνι, εγώ εδώ διαρκείας... δεν», είπε γελώντας ο Γεραπετρίτης και ο Γεωργιάδης αναρωτήθηκε; «Εγώ δεν δικαιούμαι ένα εισιτήριο διαρκείας τιμής ένεκεν»;

«Η ομάδα πάει καλά φέτος. Δεν ευελπιστούμε να το πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πάει καλά», συμπλήρωσε ο Γεραπετρίτης και ο Μπακογιάννης, που είναι φίλος του Παναθηναϊκού σήκωσε το γάντι και απάντησε: «Δεν ευελπιστούμε απλά, θα το πάρουμε χαλαρά και με σιγουριά». Τότε, ο Αλαφούζος είπε στον Γεραπετρίτη: «Εσάς σας πηγαίνει το χρώμα κύριε Υπουργέ, όπως ξέρω. Θα μπορούσε να είναι πορτοκαλί».