Αλαφούζος για Μαρινάκη: «Μιλούσαμε, αλλά σταματήσαμε μετά από αυτό που έκανε με τον Χουάνκαρ»

Αλαφούζος για Μαρινάκη: «Μιλούσαμε, αλλά σταματήσαμε μετά από αυτό που έκανε με τον Χουάνκαρ»

Sportal newsroom 12:20 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 14.05.2024

Τι απάντησε ο Αλαφούζος για τη σχέση του με τον Μαρινάκη, σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε.

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Athens Voice με αφορμή τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε πολλά για πολλούς. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε, έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου και στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Αλαφούζος ρωτήθηκε για το αν μιλάει με τον Μαρινάκη και τόνισε ότι μιλούσε μαζί του, όπως κατά καιρούς με όλους τους προέδρους, αλλά σταμάτησε να το κάνει μετά την ιστορία με τον Χουάνκαρ και την κροτίδα.

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου για όλους και για όλα: Ο Ιβάν, ο Σόουζα, η επιλογή Τερίμ και οι... χαρτοπαίκτες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

05:00 - 02.05.2024

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου για όλους και για όλα: Ο Ιβάν, ο Σόουζα, η επιλογή Τερίμ και οι... χαρτοπαίκτες

Ο Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε free press εφημερίδα και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, στο παρελθόν και την ανάμειξη του στην ΠΑΕ, αλλά και σε άλλες λεπτομέρειες της ζωής και της φιλοσοφίας του.

«Κατά περιόδους ναι μιλούσαμε, όπως με όλους τους προέδρους. Μετά από αυτό που έκανε με τον Χουανκάρ, δεν μιλάμε. Με τον Χουανκάρ ξεπέρασε κάθε όριο. Ένας κακός οπαδός του Ολυμπιακού πέταξε μια κροτίδα η οποία τραυμάτισε έναν ποδοσφαιριστή μας. Έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που ο κανονισμός λέει αυτά που λέει.

Τα έχουν υποστεί αυτά και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, νομίζω. Ο μόνος που ποτέ δεν είχε τιμωρηθεί ήταν ο Ολυμπιακός. Έτυχε η κακιά η ώρα στον Ολυμπιακό αυτή τη φορά. Τσακώθηκε με το Metropolitan, κυνήγησε το «Υγεία», έβγαλε στο In.gr φωτογραφία των γιατρών, εκβίασε, απείλησε. Έγινε ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος επειδή τόλμησε κάποιος να πει στον Ολυμπιακό ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Μάλιστα ο Αλαφούζος ρωτήθηκε και για το αν έχει χρησιμοποιήσει και ο ίδιος τα δικά του ΜΜΕ υπέρ του Παναθηναϊκού και απάντησε πως: «Τα έχω χρησιμοποιήσει μία περίοδο. Πολύ. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου γι' αυτό».