«Μπηχτή» του Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»

Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

«Μπηχτή» του Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 10:49 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 17.05.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε, άφησε να εννοηθεί πως η επιλογή του Γιοβάνοβιτς πιθανόν να στέρησε από τον Παναθηναϊκό το περσινό πρωτάθλημα.

Είπε πολλά ενδιαφέροντα ο Γιάννης Αλαφούζος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Athens Voice. Στην οχτασέλιδη συνέντευξη του με αφορμή τα 116 χρόνια ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Παναθηναϊκού άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτωντας μεταξύ άλλων και ειδήσεις που δεν είχαν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό.

Μάλιστα για πρώτη φορά μίλησε και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το «διαζύγιο» μαζι του τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά και για όλα όσα ακούγονταν για τις μεταγραφές την περίοδο που ο Σέρβος προπονητής βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:45 - 29.04.2024

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη

Το Sportal έχει όλο το ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Φώτη Ιωαννίδη και εξηγεί ποια μυϊκά προβλήματα αντιμετωπίζει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και τι προηγήθηκε της συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Αλαφούζος δεν απέφυγε να ρίξει και την... μπηχτή προς τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον τρόπο που λειτουργούσε στις μεταγραφές, λέγοντας πως πιθανόν ο Παναθηναϊκός να είχε κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα αν ο προπονητής ήθελε να έχει περισσότερους παίκτες.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος είπε:

«Είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του, βεβαίως είχα αντιληφθεί από την αρχή ότι δεν είχα τη δυνατότητα να τον επηρεάσω καθόλου σε θέματα μεταγραφών. Αυτό ήταν καλό και κακό. Κακό γιατί έμεινε ο Παναθηναϊκός χωρίς παίκτες, πέρσι χάσαμε τα πρωτάθλημα, αν είχαμε περισσότερους παίκτες μπορεί και να το κερδίζαμε. Παρακαλούσα. Έχω φτάσει σε σημείο για κάποιον ποδοσφαιριστή να «υποκλέψω» την έγκριση του Γιοβάνοβιτς (μιλάω χαριτολογώντας βέβαια)».

Επιπλέον, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να βρεθεί και να μιλήσει και πάλι με τον πρώην προπονητή της ομάδας, μιας και τώρα δεν έχουν σχέσεις.

«Προσωπικά δεν μου αρέσει να επικοινωνώ πολύ. Είμαι κλειστός άνθρωπος. Αλλά αν τον συναντήσω θα τον χαιρετήσω και σίγουρα θα του προτείνω να βρεθούμε να φάμε. Ξέρετε, ήταν έντονη στιγμή. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό, πέτυχε πάρα πολλά πράγματα, πέρασε πάρα πολύ έντονα, και σίγουρα υπάρχει μία απογοήτευση και θα έχει μία μεγάλη πικρία. Ελπίζω ότι με την πάροδο του χρόνου οι γωνίες να εξομαλυνθούν και από εμένα και από εκείνον, να αποκατασταθεί η σχέση μας. Θέλει λίγο χρόνο».