Ανατράπηκε το πούλμαν τουρκικής ομάδας - Νοσηλεύονται σοβαρά δύο άτομα
i

© twitter

Ανατράπηκε το πούλμαν τουρκικής ομάδας - Νοσηλεύονται σοβαρά δύο άτομα

Sportal newsroom 14:46 - 12.03.2023

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το πούλμαν της Αλάνια Κέστελσπορ στην Τουρκία.

Η ομάδα της Αλάνια Κέστελσπορ, της τέταρτης κατηγορίας της Τουρκίας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η αποστολή επέστρεφε στη βάση της τα ξημερώματα της Κυριακής μετά τον αγώνα με την Οσπόρ.

Κάποια στιγμή, ο οδηγός του πούλμαν της Αλάνια έχασε τον έλεγχο. Το όχημα έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, 14 άτομα έχουν τραυματιστεί, δύο εκ των οποίων σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ανακοίνωσή της η Αλάνια Κέστελσπορ αναφέρει: «Το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μας είχε ένα ατύχημα και ο προπονητής μας, ο βοηθός του και 13 παίκτες τραυματίστηκαν στο ατύχημα.

Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής και ξεκίνησε η νοσηλεία τους. Ένας από τους παίκτες μας μεταφέρθηκε στην Ιατρική Σχολή της Αττάλειας για χειρουργική επέμβαση και ένας άλλος παίκτης χειρουργήθηκε στο ALKU Training and Research Hospital».

Ο προπονητής της ομάδας Τσάντας Σέρτζεντ, σημείωσε: «Είμαστε ακόμα σε σοκ. Είναι ευλογία από τον Θεό που δεν χάσαμε τη ζωή μας σε αυτό το ατύχημα».