Αλέξια Πουτέγιας: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ της κατόχου της Χρυσής Μπάλας
i

Αλέξια Πουτέγιας/Twitter

Αλέξια Πουτέγιας: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ της κατόχου της Χρυσής Μπάλας

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:11 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 30.11.2022

Στη μεγάλη οθόνη «μεταφέρθηκε» η ζωή και η καριέρα της Ισπανίδας άσου της Μπαρτσελόνα και κατόχου της Χρυσής Μπάλας, Αλέξια Πουτέγιας.

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ (29/11) το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της Αλέξια Πουτέγιας με τίτλο: «Alexia Labor Omnia Vincit», δηλαδή «Αλέξια: Η δουλειά νικά τα πάντα» σε κινηματογράφο της Βαρκελώνης. Η αρχηγός της Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει το βραβείο Best FIFA Women’s Player καθώς και το UEFA Women’s Player of the Year, για δύο συνεχείς χρονιές (2021,2022). 

Οι... Κριστιάνο πριν από τον Κριστιάνο: Οι δύο παίκτριες που έχουν σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

11:00 - 26.11.2022

Οι... Κριστιάνο πριν από τον Κριστιάνο: Οι δύο παίκτριες που έχουν σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα

Στις 24 Νοεμβρίου 2022 στο ματς Πορτογαλία - Γκάνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για πέμπτο διαφορετικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάτι ανάλογο είχαν καταφέρει το 2019 η Μάρτα και η Κριστίν Σινκλέρ.

Η Αλέξια Πουτέγιας δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει από την παρουσίαση της παραγωγής της Prime Video, από κοινού με το Barca Studios. Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της Ισπανίδας σταρ απαρτίζεται από τρία επεισόδια, διάρκειας μεταξύ 40 και 50 λεπτών.  Σε αυτά θα παρακολουθήσουμε τη ζωή της Αλέξια Πουτέγιας, από την παιδική της ηλικία και το ξεκίνημά της στον χώρο του ποδοσφαίρου, έως την απόλυτη καταξίωσή της, ως μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες που εμφανίστηκαν ποτέ. 

Θα δούμε και τον σοβαρό τραυματισμό της Ισπανίδας άσου της Μπαρτσελόνα, που την άφησε εκτός του Euro 2022. Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο Prime Video γίνεται σήμερα, 30 Νοεμβρίου σε Ισπανία, Πορτογαλία και Λατινική Αμερική, με εξαίρεση το Μεξικό και τη Βραζιλία.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ναντίν Κέσλερ, Τζόναταν Χιράλδες, Ιρένε Παρέδες, Τσάβι Ερνάντες, Σόνια Μπομπαστορ, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, Ανσού Φατί, Μαρτίνα Βος-Τεκλενμπουργκ, Σίλβα Νέιντ και Τσάβι Λόρενς, μιλώντας για τις ιδιότητες της γυναίκας που είναι σήμερα η καλύτερη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο.