Εξερράγη ο Αλέγκρι για τη νέα τιμωρία της Γιουβέντους: «Φτάνει, είναι βασανιστήριο...»

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

i

Valerio Pennicino/Getty Images/Ideal Images

Εξερράγη ο Αλέγκρι για τη νέα τιμωρία της Γιουβέντους: «Φτάνει, είναι βασανιστήριο...»

Κώστας Τόπας 09:18 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 23.05.2023

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξερράγη για τη νέα ποινή των δέκα βαθμών εναντίον της Γιουβέντους μετά την συντριβή κόντρα στην Έμπολι.

Η Γιουβέντους δέχτηκε τελικά ποινή - σοκ, αφού της αφαιρέθηκαν δέκα βαθμοί στο πρωτάθλημα για την υπόθεση των ψευδών λογιστικών στοιχείων. Η «Γηραιά Κυρία» έμαθε την ετυμηγορία από το Ομοσπονδιακό Εφετείο, το οποίο αποφάσισε να τιμωρήσει την ομάδα του Τορίνο, με ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Μετά από αυτή την απόφαση λοιπόν η Γιουβέντους έπεσε στην έβδομη θέση με 59 βαθμούς, πέντε πίσω από την τετράδα, ενώ λίγες ώρες αργότερα γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Έμπολι.

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξεράγη μετά τη νέα ποινή των δέκα βαθμών στην ομάδα του.

«Ότι αποφασίζουν πού πρέπει να είναι η Γιούβε και ότι μας λένε, είναι βασανιστήριο, έλλειψη σεβασμού για αυτούς που εργάζονται, για τους παίκτες, για τους προπονητές. Είναι απίστευτο. Φτάνει», είπε ο Αλέγκρι στο DAZN μετά την ήττα από την Έμπολι, λίγες ώρες αφότου το Εφετείο της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε την κύρωση.

«Στο γήπεδο, η Γιούβε παραμένει δεύτερη, αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα κόντρα στην Έμπολι, αλλά οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες. Δεν έχω για τίποτα να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν μια εύκολη κατάσταση για αυτούς. Είναι μια ανώμαλη, σουρεαλιστική κατάσταση, αλλά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Ένα τέταρτο πριν από το παιχνίδι, ήμασταν δεύτεροι στη βαθμολογία και μετά βρεθήκαμε με 59 βαθμούς, έβδομοι», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.