Ο Αλέξης Κούγιας προσπάθησε να κατεβάσει το σορτσάκι του διαιτητή (vid)

Αλέξης Κούγιας

i

PrtScr

Ο Αλέξης Κούγιας προσπάθησε να κατεβάσει το σορτσάκι του διαιτητή (vid)

Sportal newsroom 08:01 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 13.11.2023

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα Παναργειακός – Κόρινθος και την ήττα της ομάδας του θεωρώντας πως σημαντικό ρόλο για να έρθει, έπαιξε και η διαιτησία.

Πριν από λίγες μέρες ήταν στο γήπεδο του Βύζαντα Μεγάρων που έγινε... πανδαιμόνιο με τον Αλέξη Κουγιά, με οπαδούς των γηπεδούχων να του κάνουν επίθεση. Την Κυριακή (12/11) ήταν στο ματς της Κορίνθου με τον Παναργειακό που εκτυλίχθηκε επεισόδιο με τον γνωστό δικηγόρο και ισχυρό άνδρα της ομάδας της Κορίνθου.

Ο ιδιοκτήτης της Κορίνθου, Αλέξης Κούγιας πλην των παραπόνων που είχε για τη διαιτησία, προχώρησε και σε μια καταγγελία, καθώς σύμφωνα με όσα φαίνονται να λέει στο γήπεδο, κάποιος τον έχει χτυπήσει.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα, με το τέλος της αναμέτρησης ο Αλέξης Κούγιας κινήθηκε προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με σκοπό να παραπονεθεί για τις αποφάσεις που πήρε ο ρέφερι. Εκεί σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να του κατεβάσει το σορτσάκι, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν μπροστά με σκοπό να τον σταματήσουν.

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!