Ο Αλέξις Σάντσες καταγγέλλει: «Τα περιττώματά μας βγαίνουν από τις αποχετεύσεις του ντους» (vid)

Αλέξις Σάντσες

i

PrtScr

Ο Αλέξις Σάντσες καταγγέλλει: «Τα περιττώματά μας βγαίνουν από τις αποχετεύσεις του ντους» (vid)

Sportal newsroom 09:57 - 21.11.2023

Ο Αλέξις Σάντσες καταγγέλλει τις κακές συνθήκες που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές όταν καλούνται στην εθνική ομάδα της Χιλής.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται σήμερα στην Ίντερ, Αλέξις Σάντσες, κατήγγειλε τις κακές συνθήκες που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές όταν καλούνται με την εθνική ομάδα της Χιλής.

«Πρέπει να καταλάβουμε, να μελετήσουμε και να ζήσουμε το ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να μάθουμε τι είναι ποδόσφαιρο. Έρχομαι και υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν παίξει αγώνες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γιατί το  Πρωτάθλημα έχει σταματήσει. Το πρωτάθλημα της Χιλής δεν μπορεί να σταματάει για τόσο καιρό», εξήγησε ο 34χρονος Χιλιανός αστέρας, επικρίνοντας την Εθνική Ομοσπονδία Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (ANFP).

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο Αλέξις Σάντσες κατήγγειλε επίσης ότι «έχουμε προβλήματα και με τα γήπεδα» και έδωσε ένα παράδειγμα: "Στο Χουάν Πίντο Ντουράν θα ήθελα να έχω ένα σωστό γήπεδο ή ένα ντους. Υπάρχουν τρία ντους που δεν λειτουργούν και απλά πρέπει να περιμένουμε στην ουρά για ένα ντους Μια ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι».

«Στο Μονουμεντάλ ήμουν για ντους και έβγαιναν περιττώματα από την αποχέτευση. Λοιπόν, είναι εθνική ομάδα ή ομάδα τρίτης διαλογής;», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάντσες.

Αφού άκουσε αυτές τις δηλώσεις, ένας επιχειρηματίας, ο Λεονάρντο Φάρκας μοιράστηκε στο Twitter ότι «δεν μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην έχει καν ποιοτικά ντους στο Χουάν Πίντο Ντουράν» και ανακοίνωσε ότι «πείτε σε όποιον αφορά πού καταθέτω 20 εκατομμύρια για να βελτιώσω αυτές τις εγκαταστάσεις. Δεν το πίστευα μέχρι που είδα το βίντεο του Αλέξις Σάντσες».

«Γεια σου φίλε Φάρκα, σε ευχαριστώ που πάντα ήθελες να βοηθήσεις, αλλά μόλις μίλησα με τον πρόεδρο του ANFP, θα λύσουν τα ντους, το κρύο νερό που είναι σημαντικό για την αποκατάσταση κλπ... Υποσχέθηκε επίσης να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις για το γυναικείο ποδόσφαιρο βραχυπρόθεσμα. Η ιδέα είναι οι μελλοντικές γενιές να έχουν ποιοτικά εργαλεία όπως αξίζει η Εθνική ομάδα της Χιλής. Ας βάλουμε 50/50 για να φτιάξουμε και το γήπεδο», του απάντησε ο Σάντσες.