Πλήθος κόσμου και μεγάλη συγκίνηση στο τρισάγιο για τη μνήμη του Άλκη (vids)
i

Τρισάγιο για τη μνήμη του Άλκη/©Intime

Πλήθος κόσμου και μεγάλη συγκίνηση στο τρισάγιο για τη μνήμη του Άλκη (vids)

Sportal newsroom 12:56 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 01.02.2023

Μικρά παιδιά, αθλητές και κάτοικοι της περιοχής άφησαν ένα λουλούδι και άναψαν ένα κερί στη μνήμη του Άλκη. Το πρωί της Τετάρτης (01/02) πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου...

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από τη μέρα που τρεις φίλοι του Άρη δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από 12 οπαδούς του ΠΑΟΚ στην οδό Θ. Γαζή, στην περιοχή Χαριλάου λίγα μέτρα μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Δύο γλίτωσαν από θαύμα αλλά ένας εξ αυτών, ο Άλκης Καμπανός, έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα. Σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη τη χώρα.

Η μαύρη επέτειος της δολοφονίας του 19χρονου συγκλόνισε και εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τον αδικοχαμένο Άλκη να γίνεται σύμβολο κατά της οπαδικής βίας.

Και ο χρόνος πάγωσε…

Και ο χρόνος πάγωσε…

Ένας χρόνος συμπληρωμένος από την αποφράδα ημέρα τις στυγερής, άνανδρης και εν ψυχρώ δολοφονίας του Αλκη Καμπανού, του δικού μας Άλκη, του Άλκη όλης της Ελλάδας, όλου του κόσμου πλέον.

Το πρωί της Τετάρτης (01/02) πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του στο σημείο που ο Άλκης Καμπανός άφησε την τελευταία του πνοή. Εκεί που έσπευσαν άπαντες να αφήσουν μερικά λουλούδια και να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη του...