Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην Τούμπα: Ο Μανούχος VAR στη θέση του Γερμανού Στέγκεμαν

Ευάγγελος Μανούχος

i

©Intime

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην Τούμπα: Ο Μανούχος VAR στη θέση του Γερμανού Στέγκεμαν

Sportal newsroom 11:37 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 23.04.2023

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι ο Ευάγγελος Μανούχος θα αντικαταστήσει τον Σάσα Στέγκεμαν που είχε οριστεί ως VAR στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (23/04, 20:00) η ΚΕΔ είχε ορίσει στο VAR τον 38χρονο Γερμανό Σάσα Στέγκεμαν, ο οποίος συνολικά στην καριέρα του έχει 130 παρουσίες στη Bundesliga, τρεις στο Europa League και μία  στο Conference League.

Ωστόσο, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημέρωσε ότι λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο Γερμανός ρέφερι ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο κι έτσι θα αντικατασταθεί από τον Ευάγγελο Μανούχο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώθηκε ότι λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο ορισθείς ως VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού (23/04) για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1, Γερμανός κ. Sascha Stegemannis, ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου θα αντικατασταθεί από τον FIFA VAR Ευάγγελο Μανούχο (ΕΠΣ Αργολίδας).